Fejlfinding en Kenmore tørretumbler, der holder kører

March 17

Fås i elektrisk og gas modeller, Kenmore tørretumblere kan præsentere ydeevneproblemer som alle andre mærker af forbrugeren tørretumblere. Hvis du støder på et problem med din tørretumbler kører kan for lang og ikke stoppe, det skade dit vasketøj og hæve din elektricitet eller gas regninger. For at forhindre, at disse ting sker, kan du foretage fejlfinding af problemet i et forsøg på at finde årsagen. Du kan opdage, det er på grund af et mindre problem, du kan lave på din egen.

Instruktioner

•Åbn tørretumbler døren til at afgøre, om der er varme i tørretumbleren. Hvis den luft eller tøjvask fra tørretumbleren ikke er varm, får du ikke varme til tørretumbleren. Kenmore tørretumblere med en fugt sensor strip i tromlen og ingen varme er tørretumbler holder kører fordi sensoren registrerer at vasketøjet ikke tør. Hvis du har varme, kan der være en tilstopning i udstødning udluftningsanordning eller et problem med en intern komponent.

•Ansigt til husholdningsbrug breaker box eller sikringsboksen i dit hjem, har du ingen varme. Se om du har en blæst sikring eller udløst breaker for tørretumbleren. Tørretumbleren vil have to afbrydere eller sikringer og kun én vil være slemt, hvis der er magt og ingen varme. Erstatte eller nulstille den for at få den tørretumbler varme, så dit vasketøj bliver tør og standse.

•Sæt din hånd under ydersiden udstødning aftræk hood at føle for luftbevægelse når tørretumbleren kører. Hvis du føler nogen bevægelse, har du en træsko eller obstruktion at behov fjernelse så tørretumbleren kan få dit vasketøj tørt og standse. Tag maskinen og rense ud obstruktion. Du kan sætte på handsker og nå op på udstødning udluftningsanordning klare det eller bruge en lang, slank værktøj, såsom skovl håndtag, for at rydde den.

•Se timeren på din tørretumbler til at afgøre, om årsagen til problemet er intern, hvis din breakers eller sikringer er fine og udstødningen lufte det klart. Hvis du bemærker at de tørretumbler stopper midlertidigt når det når "Off" position og derefter starter igen på den næste indstilling, peger dit problem på et problem med de motor centrifugal kontakten. Hvis tørretumbleren holder kører lige forbi "Off" position, eller hvis timeren ikke forskud, har du en fiasko med timeren ledninger.

•Indstil en service aftale hvis du har fastslået årsagen til dit problem at være en indre. Du kan bruge en kvalificeret lokal apparat reparation person eller arrangere service gennem Kenmore.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com