Fejlfinding en Kenmore vaskemaskine

January 30

Fejlfinding en Kenmore vaskemaskine

Over tid går vaskemaskine dele dårligt. Dette gælder for Kenmore skiver så godt. Når vaskemaskinen ikke virker som det skal, gør ikke automatisk opkald Reparatøren. Når fejlfinding en Kenmore vaskemaskine, kan du finde problemet er en billigere reparation.

Skive fylder ikke med vand

En Kenmore vaskemaskine, der ikke fyldes med vand kan have tilstoppet inlet skærme. Anbring en spand nedenunder slanger at fange enhver sidesten vand. Tag renseren og slukke for vandforsyningen. Fjerne vandslanger fra bagsiden af vaskemaskinen og inspicere skærme inde indgangsporte. Ofte, tilstopper disse med sediment. Rengøre skærme med en lille tandbørste. Efter rengøring, vedhæfte slanger og drej vandforsyningen og magt tilbage på.

En anden grund til vaskemaskinen ikke kan fylde er noget forstyrrer vandpumpe. Kontrollere tilslutningsslanger på vandpumpe at Sørg for, at de ikke er tilstoppet. Med slanger afbrudt, kontrollere vandpumpe for forhindringer.

Skive vil ikke dræne

Vand, der ikke løbe fra en vaskemaskine normalt betyder en defekt eller tilstoppet vandpumpe. Sluk for strømmen og vandforsyning til vaskemaskinen. Find vandpumpe ved at henvise til brugervejledning for en bestemt model. Inspicere bæltet, hvis vaskemaskinen er en remtræk. Mange nyere modeller er direkte drev og bruge en motor kobling, der monteres på vandpumpe. Inspicere kobling for skader og erstatte som nødvendigt.

På nogle modeller, kunne vand dræne ikke være på grund af en brækket computerlågets skydeknap. Åbn låget af vaskemaskinen og kigge efter den fremspringende plastik stykke på indersiden af låget. Hvis det er brudt, engagerende computerlågets skydeknap ikke. Hvis computerlågets skydeknap ikke driver, vil vaskemaskinen ikke køre drain cyklus. Hvis det plastik stykke er intakt, kan driften af parameteren kontrolleres hurtigt. Indsæt et sugerør i låget switch hul på vaskemaskinen med åbent låg. Et klik er hørt hvis switchen er i drift. Hvis ingen klik er hørt, kontakten er defekt og skal udskiftes.

Døren vil ikke åbne

På front-loading Kenmore skiver, døren automatisk cyklus låse under vask. Hvis vaskemaskinen sanser, at alt vandet ikke har drænet, låse døren ikke. Check for træsko i vandpumpe som beskrevet tidligere. Også kontrollere drain slangen for forhindringer. Indstille drain cyklus på vaskemaskinen igen og lad det køre. Døren skal låse, når den er færdigafkølet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com