Fejlfinding en Lennox ovn, der blinker grønt

April 27

Lennox ovne er store, komplekse apparater, der kombinerer elektriske relæer, motorer, ventilatorer, gasbrændere og elektronik til at levere varme til et hjem. Med så mange steder at gå galt, er det ikke usædvanligt for en Lennox ovn til brug for reparation efter flere år. Heldigvis, virksomheden gør det let at diagnosticere problemer med dets farvekodede LED lys på frontpanelet.

Instruktioner

•Look for den kode, der forklarer, hvad rækkefølgen af blinkende lys betyder. Forklaringer af koder er normalt findes i manualen. Hvis ikke, ser på bagsiden af ovnen eller inde i adgangspanelet.

•Match op den blinkende grønt lys mønster med Lennox-kode for denne særlige model af ovnen. For eksempel, kan seks blinkende lys i træk betyde ovnen har låst den begyndende mekanisme, fordi gas brænder forsøgte alt for mange starter uden succes. En tekniker vil ikke vide det specifikke problem, indtil han åbner og undersøger apparatet, men han ved, hvor at begynde at kigge.

•Don't bruge en anden ovn kode. Andre producenter bruger den samme blinkende lys system, men med forskellige koder. Hvis du bruger et andet system af koder, kan du misdiagnose problemet.

•Opkald servicetekniker hvis de blinkende lys indikerer et problem, der haster, såsom brand hvor det ikke skulle være eller et dårligt fungerende gas ventil. Forsøg ikke at ordne disse selv.

Tips & advarsler

  • Hvis lyset er ude, have du sandsynligvis en brudt kredsløb. Oftest betyder en langsom, konstant blinkende lys, at ovnen er på men ikke bliver brugt. En hurtig, konstant blinkende lys betyder, at det bliver brugt og alt er normalt.
  • Nogle Lennox ovne bruger et rødt lys i stedet for grøn, og nogle bruger en kombination.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com