Fejlfinding en Maytag Performa skive

March 25

Hvis din Maytag Performa skive oplever problemer, og du har allerede bekræftet, at det er tilsluttet, og der er magt kommer til forretningen, der er andre ting du foretager fejlfinding af før du ringer til tjenesten. Læs din garanti information før nogen-arbejde på apparatet, som en uautoriseret reparation kan annullere en garanti.

Vand

Hvis der ikke er tilstrækkeligt vand kommer ind i vaskemaskinen, kontrollere de varme og kolde vandhaner at se at de er begge vendt helt. Der er skærme i inlet-slangen og hvis tilstoppet vil hæmme strømmen af vand. Frosne eller bøjet vand linjer vil også forhindre vand i at komme ind i maskinen.

En bøjet, frosne eller tilstoppede afløb slange kan forhindre vand i at flytte ud af maskinen. Langsom-afløb vand kan være resultatet af et afløb slange placeret for højt over gulvet (mere end 96 inches). Efter at de nødvendige tilpasninger reconnect magt og vælg cyklus og tryk på "Start/Pause" kontrol. Hvis problemet fortsætter, ringe til en tekniker.

Balance

Når vaskemaskinen undlader at dræne eller spin, Kontroller, hvis tøjet er afbalanceret. Hvis de har alle flyttet til et sted i vaskemaskinen, skal de være jævnt fordelt. En støjende vaskemaskine kan være årsag ved en ubalanceret belastning eller ved apparatet ikke er i niveau. Maskinen kan lave en lyd, når luften er trukket gennem pumpen når vandet er dræning; Dette er normal.

Andre

Hvis døren nægter at lukke, kan dette være en indikation af en belastning, der er for fuld.Utætheder kan være et resultat af en husstand lækage og ikke fra apparatet, eller de kunne være fra et indløb slange hvor forbindelsen ikke er sikret tilstrækkeligt.Dispensere, der vises tilstoppede kan være resultatet af indsætte rensemidler, blødgørere eller blegemiddel i de forkerte dispensere. Kontrollere, om den korrekte dispenser.En våd belastning kan være forårsaget ved at vælge den forkerte cyklus for varerne. Vælge en højere hastighed, spin.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com