Fejlfinding en Montgomery Ward tørretumbler

May 19

Indtil selskabet gik konkurs og lukket sine forretninger i slutningen af 1990 ' erne, var Montgomery Ward en stor sælger hjem varer, tøj og apparater som tørretumblere. Det betyder, at mange af disse Montgomery Wards tørretumblere er stadig i tjeneste, og du kan endda have en i dit eget hjem. At vide, hvordan du løser din Montgomery Wards tørretumbler, når noget går galt er af afgørende betydning, da garantiperioden for disse enheder udløbet sammen med det selskab, der solgte dem.

Instruktioner

•Træk tørretumbler fra væggen og afmonterer det. Sæt en lampe i stikkontakten i væggen til at sikre, at den elektriske breaker ikke er blevet udløst. Nulstille breaker, hvis stikkontakten ikke fungerer.

•Åbn døren for Montgomery Ward tøj tørretumbler og skubbe det lukket fast. Tørretumbleren vil ikke fungere, hvis det sanser, at døren er åben. Åbne og lukke døren ture sensor inde og giver mulighed for tørretumbleren til at starte.

•Fjern lint fælde og rengør det grundigt hvis den hårtørrer overophedning eller rindende varmt. Du bør rense lint fælden efter tørring hver belastning af vasketøj.

•Kontrollér ventilen slange for at se, hvis det er tilstoppet eller blokeret. Rengør udluftningsanordning slange grundigt og Tilslut det til tørretumbleren.

•Åbn døren til Montgomery Wards tørretumbler og kig for løse genstande, der kan forårsage støj og gør tørretumbleren til at køre mindre effektivt. Øse op nogen knapper, loose change og andre objekter, derefter køre tørretumbleren igen. Kontrollere inde tørretumbler tromlen Hvis støjen er stadig til stede. En løs knap eller mønt kunne har blive indgivet inde i tromlen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com