Fejlfinding en slyngel mobilitet Scooter

May 22

Slyngel, et mærke af mobilitet scooter ejes af elektrisk mobilitet Corp, er designet til folk med specielle mobilitetsbehov. Det består af en simpel elmotor, der er placeret under sædet af køretøjet, og kroppen består af en stål, aluminium eller fiber ark, som er det forbindende element mellem sæde og håndtag. Tændingen er generelt placeret under halsen af håndtag for nem start og låsning. Slyngel mobilitet scootere er elektrisk motor-monteret, så ingen gas kræves til magten scooteren.

Scooteren mangler magt

Hvis din scooter ikke vil tænde, og horn fungerer ikke, er der et problem med magt mekanismen. Tænde scooteren og slukker for at kontrollere, at power save funktion er slået fra. Hvis at dreje scooteren og slukker ikke løser problemet, tjek at styr, frame seletøj og batteri seler hele ordentligt er koblet til scooteren.

Check for flossede ledninger. Hvis den ledning fører, der forbinder styr, batteri eller sele er beskadiget, kan du normalt erstatte dem selv. På de fleste modeller offline batteri og seler simpelthen. På nogle Slyngel scootere skal du fjerne de relevante skruer, der holder delene sammen. Konsultere din instruktionsbog for at finde ud af at afbryde dele på din specifikke model, hvis du er usikker på hvordan man gør det.

Hvis alle dele er tilsluttet, skal du kontrollere, at batteriet er fuldt opladet. Hvis du ikke er sikker på, om dit batteri er korrekt holder en afgift, bruge inkluderet belastning testeren, der fulgte med din Rascal scooter. Hvis batteriet ikke er i stand til at holde en afgift længere, skal du udskifte batteriet. Hvis batteriet er i stand til at holde et gebyr men ikke ladning ordentligt, muligvis din oplader skal udskiftes. Udskiftningsbatterier og afgifter kan købes på et autoriseret servicecenter. Når du ikke bruger din scooter, tilslutte og oplade batterierne mindst en gang om måneden til at bevare sundheden for scooter og batteri.

Scooteren ikke bevæge sig ordentligt

Med scooteren ikke tilsluttet og vendte sig til "off", lokalisere bremsehåndtaget i højre side på bagsiden af din Slyngel scooter. Bremse niveau bør blive skubbet hele vejen ned, så det er i drev tilstand. Hvis det ikke er i den korrekte position, skal du bruge mund løftestang, som er også placeret i den bageste del af scooteren, ved siden af bremse-niveau, til at komprimere bremsehåndtaget, så det er lav til jorden og i drev tilstand. Returnere scooteren til "on" position, og efter at skrue hastigheden ned, forsøger at køre scooter igen. Hvis scooteren ikke vil stadig flytte, muligvis korrekt med motoren. Selv om motoren kan fjernes ved at løfte sædet af scooter til at få adgang til det, i de fleste tilfælde skal en udskiftning motor installeres af en autoriseret reparatør.

Scooter vakler

Hvis din scooter vakler, skal du kontrollere, at du har tilstrækkelig dæktryk. Hvis dæk føler blød eller squishy, tilføje luft til dækkene. Du bør også tjekke de skruer, der holder sædet for at sikre de er stramme. Hvis vakler kommer fra sædet selv, kan du brug for en udskiftning sæde.

Placeringen af sædet i køretøjet og størrelse kan gøre det vanskeligt for nogle mennesker at flytte på scooteren. Da fabrik-monteret pladser kommer i kun én størrelse, skal du vælge et sæde, der er bedre egnet til din fysik på en tilbehørsbutik. Når det rigtige sæde er valgt, kan du enten få en scooter reparation person installere det, eller du kan gøre det selv.

Fjernelse af sædet er forholdsvis enkel. Find skruer på undersiden af plads, der holder det på. Fjern hver af disse skruer omhyggeligt, og løft sædet lige ud. Placer det nye sæde på toppen af scooteren, så skruerne er linet op med skruehuller på den nye plads. Skrue det nye sæde i stramt, således at sædet er fast tilknyttet og kan støtte din vægt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com