Fejlfinding en tilstoppet opvaskemaskine

January 12

Vil du vide, din opvaskemaskine afløb har en træsko når du går til at tømme opvaskemaskinen og bassinet har stående vand. En opvaskemaskine drain slangen er normalt lidt over en tomme i diameter og skal passere alle fødevarer tilbage på dine retter under renseprocessen. Sæbe og fedt oprustning kan blokere passage gennem slangen og i sidste ende medføre en fuldstændig blokering. Det er nemt at foretage fejlfinding af problemet uden at skulle kalde en professionel repairperson.

Instruktioner

•Locate breaker til opvaskemaskinen og slukke den. De fleste opvaskemaskiner har ikke en elektriske stik, der kan sluttes til en stikkontakt; i stedet, de forbinder direkte til breaker.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder bunden sparke panel på forsiden af opvaskemaskinen. Trække panelet ud og læg den til side.

•Locate pumpe og klart dræning slange bag panelet kick. Løsne klemmen, der sikrer slange til pumpen med din skruetrækker. Placer en lille afløb gryde under forbindelsen og derefter trække slangen fra pumpen. Forvent vand at løbe ud af pumpen og slanger når du har fuldført dette trin.

•Locate montering point til anden enden af drain slangen ved at spore den ind i skabet under vasken. I de fleste tilfælde, vil det forbinde til affald tee tilsluttet din vask afløb eller en luftspalte, der monteres på køkkenbordet. Uanset hvad, kan du løsne band klemme omkring enden af slangen med din skruetrækker og derefter trække slange ud af kabinettet.

•Undersøg slange til en træsko. For at gøre dette, tage drain slangen udenfor og køre trykbærende vand fra en haveslange igennem det. Hvis vand ikke flyde fra drain slangen, så har det en træsko. Holde sprøjtning trykbærende vand indtil tilstoppe bryder fri og kommer ud af afløbet slange. Vand, der flyder frit gennem drain slangen betyder, at pumpen ikke længere pumper vand som det skal, og det vil har brug for udskiftning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com