Fejlfinding en tilstoppet vand Dispenser på Kenmore køleskab

August 2

At have en is og vand dispenser lige ved er døren til dit køleskab en reel bekvemmelighed. Når at vand og is dispenser er i orden ordentligt, behøver du ikke engang at lukke op køleskab dør for at få en kold drink. Desværre, disse vand dispensere er udsat for en række problemer, og hvis du har en, det er bedst at bruge en trinvis fremgangsmåde til fejlfinding og løse eventuelle problemer.

Instruktioner

•Hold "Døralarm" knappen nede i tre sekunder for at frigøre den Børnesikring og tillade dig at betjene vand dispenser. En børnesikring forhindrer børn i betjening af enheden.

•Luk køleskabet dør og sørg for, at det er lukket stramt. Vand dispenser er designet til at arbejde, når døren lukkes sikkert.

• Rengør dysen og switch på vand dispenser med en blanding af vand og et mildt rengøringsmiddel. Sodavand og andre sukkerholdige væsker er ofte spildt ind i området omkring vand dispenser, og at sukker kan tilstoppe dysen og forårsage dispenser til at stoppe opererer. Ren dysen for at fjerne alle spor af disse udslip.

•Kør dispenser armen frem og tilbage - det bør flytte glat. Hvis det ikke sker, rense den hele arm forsamling og dysen igen, og prøv derefter igen vand dispenser.

•Kontrollér vandventil under vasken for at sikre det er tændt, og at de linjer, der kører fra vasken i køleskabet ikke er snoet eller snoet. Ordne de snoede linjer, og prøv derefter vand dispenser igen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com