Fejlfinding en vandslange på drop i GE køleskab

July 21

Fejlfinding en vandslange på drop i GE køleskab

Som dit køleskab fryser går gennem dets normale processer, administreres spildevand, overløb og kondens af et system af slanger og afvandingsområder. Mens designfunktioner varierer meget med køleskab, direkte næsten alle bolig modeller overskydende vand ned til en bred, flad pande under køleskabet via gummi, plastik eller kobber rør. Medmindre du har fjernet den udluftet dækning på tå-kick af dit køleskab, du ikke har udsigt til slangen eller panorere set-up. I virkeligheden, medmindre der er et problem eller lækage, glemmer de fleste mennesker om disse igangværende funktioner helt. GE apparater anbefaler fejlfinding opgaver for at vurdere dine slanger og overløb system således at problemer kan blive løst hurtigt.

Instruktioner

•Drej off den elektriske strøm flyder i køleskabet på afbryderknappen. Dette vil forhindre elektrisk stød eller beskadigelse, når du arbejder under eller bag enhed, eventuelt under våde forhold.

•Få ned på dine hænder og knæ foran køleskabet, og træk forsigtigt flytbare grillen off rammen køleskab lige over gulvet, sætte den til side.

•Shine din lommelygte over drop pan, og sørg for, at vand fangst tube hvile inden for grænserne af en spildbakkens så det er i den korrekte position til at fange den akkumulerede vand kommer fra slangen. Hvis slangesættet er korrekt placeret, check pan sig selv for huller eller revner, der kan så vandet at undslippe. Erstatte pan i position, og fastgør på front grill stykke.

•Adgang bag køleskabet til at inspicere vandforsyningen linje ind i enheden, hvis du har en enhed med ice-making eller vand-udlevering funktioner. Se på og føle langs kobberrør og/eller plast linjer, der løber fra vandforsyningen på væggen eller under vasken til køleskab tilbage.

•Stram kobling på nogen løse forbindelser i hånden, at gøre dem LUN. Hvis der er en revne eller andre åbenlyse aktiv lækage eller slangen selv føles våd, er der sandsynligvis en VVS fiasko, der kræver reparationsservice. Hvis vandlækage er betydelig, slukke for vandforsyningen i køleskabet til at forhindre skader på dine gulve, vægge og omkringliggende kabinet.

•Åbn fryserum og fjern isen fange bin. Se om der er et lag af is belægning gulvet i rummet. Hvis så, afrimning afløb rør kan være blokeret, forårsager drypper eller siver ud i systemet. Afrimning af fryserum, og fjerne bebyggede isen for at løse problemet og overvåge situationen for at forhindre en gentagelse.

Gendanne vandforsyningen og elektrisk strøm til køleskabet når det er sikkert at gøre dette.

Tips & advarsler

  • Før at slukke vandforsyning til enhver køleskab fryser monteret med en ismaskine, slå isen gør funktion at forhindre pumpe motorer fra hele tiden forsøger at trække vand ind i systemet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com