Fejlfinding en vaskemaskine Agitator

June 7

Bælte

Når det kommer til problemer med en vaskemaskine omrører, fejlfindingen normalt begynder og slutter med drivremmen. Hen til adgang bæltet, afmonterer vaskemaskinen (dette er et absolut must før arbejde inde i ethvert elektrisk apparat) og fjerne den nederste adgangspanel på forsiden af vaskemaskinen. Hvis du kan få adgang til bæltet fra denne position, placere din hånd på det og tryk det videresende forsigtigt. Hvis der er mere end 3/4 inches af give, selen er for løs og vil ikke flytte omrører ordentligt. For at stramme bæltet, løsne montage møtrik, der tillægger motoren bælte. Derefter manuelt Drej motoren indtil bæltet strammer. Når det er stramme, skru montage møtrik tilbage på plads og erstatte adgangspanelet.

Agitator Snagged

Nogle gange er der problemer med slidte pakninger - også kaldet "hunde"--i omrører, selv. Disse kan købes på de fleste isenkræmmere eller direkte fra producenten af din vaskemaskine. Hvis du vil erstatte hundene, fjerne den bolt, der forbinder den øvre, plast halvdel af omrører fra bunden (som regel metal) halvdel. Trække dette halvdelen væk og du vil have adgang til hunde eller pakninger. Lirke disse ud og erstatte dem med din nye pakninger.

Overfyldte skive

Problemet er ikke altid så meget med vaskemaskinen som med teknikken. Vaskemaskine agitatorer er kun beregnet til at arbejde mod så meget pres og kraft. Ved overfyldning vaskemaskine, lægger det for meget vægt mod omrører, gør det ikke kan dreje frit. Sørge for at følge instruktionerne i din manual, hvor langt de anbefaler fylde vaskemaskinen med tøj. Meget store emner såsom tunge tæpper og dyner kan forårsage lignende problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com