Fejlfinding en Whirlpool ejendom tørretumbler, der ikke vil opvarmes

September 12

Whirlpool Corp ejendom model tørretumblere er tilgængelige til brug i hjemmet i både el og gas versioner. Ejendom modeller front-loading tørretumblere, der har fem forskellige tørreprogrammer og et automatisk tørring-sensor system. Efter et stykke tid, kan din tørretumbler Whirlpool stoppe varme, når du forsøger at tørre vasketøj. Da årsagen kan være et mindre problem, bør du prøve fejlfinding det på dit eget før du kalder en reparatør.

Instruktioner

•Look på cyklus-kontrolknappen for at bekræfte, at en tørretumbler cyklus med varme er blevet valgt. "Luft" cyklus er den eneste cyklus, der er udviklet ikke at producere varme.

•Kontrollér ventilen levere linje, hvis du har en gas tørretumbler model. Det skal være åbent for tørretumbleren til varme.

•Udskift en blæst fuse eller nulstille effektafbryderen hvis du opdager en blæst sikring eller trippede breaker. Tørretumblere bruge to sikringer eller to breakers, hvilket betyder, at tørretumbleren kan være på og ikke opvarmning hvis en sikring eller en breaker er udløst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com