Fejlfinding en Whirlpool i-dørs is Dispenser

August 14

En Whirlpool i-dørs is dispenser kan give dig med knust og kubik is. Det har også en ledsagende vand dispenser. Kvaliteten af isen modtager du er afhængig af kvaliteten af vandforsyningen, der du hook op i køleskabet. Whirlpool anbefaler køleskab ejere undgå tilslutte køleskabet til en forbindelse med blødt vand, da kemikalier i blødt vand kan beskadige ismaskinen og mindske kvaliteten af isen. Intet af dette spørgsmål naturligvis, hvis du ikke kan få isen ud af i-dørs is dispenser.

Instruktioner

•Åbn køleskabet dør og undersøge is chute på indersiden af døren. Hvis isen chute er fyldt med is, sted en kop under dispenseren på den modsatte side af døren og bruge en plast køkkenredskaber til at bryde isen, som er opbygget i tuden. Dette vil tillade is til at flyde gennem tuden uhindret.

•Flyt køleskabet væk fra væggen og inspicere vandlinjen, der er tilsluttet på bagsiden af apparatet. Ser for kinks i linjen eller steder hvor køleskabet er klemme linjen. Kinks og pinches forstyrre den frie strøm af vand, der bremser produktion af is. Erstatte linjen, hvis det er nødvendigt.

•Klik "On/Off"-kontakten på ismaskine til "On." Ellers, ismaskinen vil ikke skabe is. Kontrollere arm inde ismaskine for at sikre det er i sænket position. Hvis denne arm op, vil ismaskinen ikke producere is.

•Wait omkring 24 timer efter at du først installerer køleskabet og krog op for vandforsyningen, før du forsøger at bruge i-dørs dispenser. Is maker kræver denne lange til at producere en betydelig mængde af is. Is maker kræver omkring 72 timer for at nå normale is produktion.

•Drej vand spærreventil med uret for at sikre ventilen er fuldt åben. Denne ventil er ofte placeret i bunden af muren nær køleskabet. Det kan være placeret under køkkenvasken. En ventil, ikke der er fuldt åben kan ikke levere nok vandtryk til ice maker til at producere en betydelig mængde af is.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com