Fejlfinding Eureka EZ Clean støvsugere

May 29

Små, letvægts støvsugere såsom EZ Clean af Eureka håndtere disse uventede spild og hurtig oprydninger. For små rum, kan et tomrum som EZ Clean rydde op i hele huset eller lejligheden. Når vakuum afspilningen stopper eller starter udstiller usædvanlige opførsel, ønsker du at få det til at virke igen lige med det samme. Heldigvis er der nogle trin vakuum ejere kan tage for at løse fælles problemer i minutter, uden omkostninger eller besvær med at kalde på en reparation person.

Vakuum ikke arbejder

Hvis din Eureka EZ Clean støvsuger ikke virker, er den første ting at tjekke strøm til forretningen. Forsøge at tilslutte apparatet til en anden stikkontakt, eller tilslutte et andet apparat til den samme stikkontakt. Hvis du er sikker på, at magt flydende, kontrollere bælte på din EZ ren at se hvis det er brudt. En brækket bælte vil forhindre enheden i at starte. Kontroller for at sikre, at vakuum ikke er tilstoppet og kontrollere beholderen for at se, hvis det skal være tømt. Holde inde indre at en Poseløs støvsuger som EZ Clean kan begynde at køre dårligt selv hvis beholderen ikke er helt fuld, især hvis du har rengøring en særlig beskidt eller støvet område. Prøv at tømme beholderen og genstarte vakuum.

Hyppige bælte udskiftninger

Hvis bælter på din støvsuger sidste kun en kort periode, er det vigtigt at se på indstillingerne på din støvsuger. Ofte, korte bælte liv er forårsaget af en forkert højdejustering, så prøv at hæve højdejustering og test virkningerne af ændringen på livet i bæltet. Indstilling af højden for lavt kan forårsage støvsuger til at suge op hjørnerne af tæppet, og som kan forårsage for tidlig slitage på bæltet.

Dårlig suge

Hvis udsugningen på din EZ Clean vakuum ikke er stærke, først kigge efter blokeringer i enheden. Hvis et stort stykke af vragrester er indgivet i vakuum, vil det medføre en manglende suge. Kig på alle forbindelser på EZ ren for at sikre de er stramme. Enhver lempelse vil tillade luft at komme ind og forårsage et betydeligt tab af sugeeffekt. Kontrollere canister på vakuum at se, hvis det skal tømmes. Et tab af sugeeffekt kan forekomme selv hvis beholderen ikke er fuld, så prøv at tømme og erstatte canister for at se om vakuum magt forbedrer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com