Fejlfinding i forbindelse med 1100 Watt Kenmore 63252 mikroovn

January 26

Kenmore 63252 1100 watt mikrobølgeovn har et glas pladespiller og en digital kontrol pad. Mikroovnen er beregnet til brug i hjemmet. Kontrolpanelet har en one-touch "quick touch sensor" område, der tillader dig at lave mad nogle fødevarer uden at behøve at indtaste en tid. Dette omfatter popcorn, ris, kartofler og frosne måltider. Efter dage eller års brug, kan du mærke din mikrobølgeovn ikke virker efter hensigten. Du kan foretage fejlfinding af problemet på egen hånd uden at behøve en servicetekniker.

Instruktioner

•Tag netledningen ud af stikkontakten og genindsætter det, hvis du har et problem at få mikrobølgeovn til at komme. Efter et strømsvigt eller at være unplugged for et stykke tid, den indre computer kan undlade at fungere når tilsluttet i første omgang og dette løser der.

•Laveste din madlavning tid hvis du oplever mad med en tør, hård brun plet i midten. Stedet kommer fra over madlavning mad i mikrobølgeovnen.

•Åbn og luk døren fast hvis mikrobølgeovnen ikke vil tænde. Hvis døren ikke er helt lukket, vil det ikke fungere.

•Brug kun godkendt køkkengrej i mikrobølgeovn til at undgå gnistdannelse eller ryge når varme noget. Typisk vil køkkengrej sige "mikroovn sikker" på bunden hvis det er godkendt til brug i mikrobølgeovn. Ved hjælp af godkendte køkkentøj sikrer også, at maden er kogt eller opvarmes jævnt.

•Indtast tilberedningstid, og tryk på "START" for at få mikrobølgeovn til at komme. Du skal gøre begge disse eller mikrobølgeovnen vil ikke starte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com