Fejlfinding i forbindelse med en Amana ATB2135HRW

March 15

Amana ATB2135HRW er en top-mount køleskab, der ikke længere er fremstillet af Amana Corporation. Da køleskabet ikke er aktivt produceres og den oprindelige garantiperiode udløbet sandsynligvis for de fleste ejere, kan at finde oplysninger om opretholdelse eller fastsættelse af køleskabet, hvis der opstår problemer være vanskeligere end for andre aktive køleskab modeller. Dog kan mange fælles spørgsmål ikke kræver professionel service og identificeret og løst af brugeren.

Instruktioner

•Nulstil effektafbryderen eller erstatte den tilknyttede fuse er der ingen strøm til forretningen som Amana køleskab er tilsluttet. Drej kontrolelementerne køleskab og fryser forbi "0" for at begynde afkøling enhed og brug ikke køleskabet i områder med en temperatur under 55 grader Fahrenheit.

•Find udjævning skruer på basis af den front kabinet, hvis der er overdreven støj eller vibrationer, og justere dem med en skruenøgle, indtil køleskabet hviler fast og jævnt på begge sider. Låse skabet på plads ved at dreje ned skruerne mod uret når den ønskede nivellering er opnået.

•Rengør køleskab døren segl hvis døren ikke lukkes eller forsegle ikke korrekt når lukket, hvilket kan forårsage enhed til at køre kontinuerligt. Fjerne fødevarer eller skubbe elementer tilbage, der kan blokere døren.

•Undgå at blokere den base gitter, hvis køleskabet ser ud til at køre for længe og flytte mad fra indvendige luft ventilationsaabninger. Reducere antallet af døren lukninger.

•Juster temperaturindstillinger hvis temperaturen i fryser eller køleskab synes alt for koldt eller for varmt. Kontrolelementerne fryser og køleskab bør sættes omkring "4" for anbefalede interne temperaturer. Lad 24 timer efter at ændringer til temperaturen til at gøre det muligt for enheden at nå den nye indstilling.

•Dæk, wrap eller opbevare fødevarer sikkert Hvis køleskab, fryser eller ice lugter dårligt. Rens kabinetter med bagepulver og vand til at hjælpe med at fjerne lugt. Tømme ud den nuværende is batch og tillade et nyt parti skal foretages.

•Drej ice maker sensor arm ned til switch ice maker "ON", hvis der er ingen is. Slå fryser kontrollen "4" eller lavere for temperaturen i fryseren til nå is-og temperaturer. Sørg for vandforsyningen linje er forbundet ordentligt, uden forhindringer.

•Aftør ud ice maker bakker med eddike hvis isen sticks i bakken, som er forårsaget af mineralsk restprodukt i vandet. Skyl bakker godt med vand og tørre, før genbrug.

•Luk døre oftere og lavere indre temperatur, hvis fugt vises inde i køleskabet kabinet eller i vegetabilske skarpere. Wrap nyligt vaskede råvarer i papirhåndklæder før lagring i køleskab til at mindske vandtab.

•Seal fødevarer godt og hæve temperaturen i indre køleskab, hvis varerne i køleskabet har tendens til at tørre ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com