Fejlfinding i forbindelse med en Kenmore Elite skive

May 22

En række af opvaskemaskiner er en del af Kenmore Elite-serien. Nogle af disse opvaskemaskiner front-loading apparater, mens andre indlæses fra siden. Nogle modeller er udstyret med dampende evner og andre rynke-reducerende egenskaber. Selv om der er forskelle mellem typer af Kenmore Elite skiver, er der også mange ligheder. Hvis du oplever et problem med din Kenmore Elite skive, kan du fejlfinde det for at fastslå årsagen. I mange tilfælde er af problemer de samme.

Instruktioner

Display beskeder

•Kontrollér vand slanger og ventiler der er forbundet til skive for at sikre de ikke er snoet eller klemt hvis du ser meddelelsen "LF" på din vaskemaskine. Meddelelsen "LF" betyder, at vaskemaskinen tager for lang tid at fylde. Tryk på "Stop" for at rydde skærmen.

•Åbn låget til skive og omfordele belastning hvis "uL" display vises på apparatet. Meddelelsen "uL" står for "ubalanceret belastning." Omfordeling af lasten bør rette op på eventuelle skævheder i vaskemaskinen og tillade skive til frit rundt. Luk låget og tryk på "Start" for at genstarte vaskemaskinen.

•Åbn vaskemaskinen og fjerne flere elementer, hvis meddelelsen "oL" vises. Meddelelsen "oL" står for overbelastning. Efter at fjerne tøj, tilføje flere vaskemiddel, luk låget og tryk på "Start".

Lyde

•Kontrollér sikker på gulvet som vaskemaskinen står er fladt og hårdt. Et blødt gulv giver ikke skive med tilstrækkelig støtte. Dette, igen, forårsager vaskemaskinen til at flytte, mens det er i drift. Dette skaber en vibrerende lyd.

•Stram Låsemøtrikker på fødderne af vaskemaskinen. Låsemøtrikker bør være flush mod bunden af vaskemaskinen. Den løsere nødder er, jo mere sandsynligt vaskemaskinen afvejes ikke korrekt. Dette medfører også vibrationer støj.

•Ignore nogle lyde. Vaskemaskinen kan klikke mellem cyklusser. Dette er normal. Når vaskemaskinen afløb, kan det gurgle eller hum. Dette er også normalt. Sprøjt lyde er også normalt, hvis du vasker en mindre end kapacitet belastning.

Vandproblemer

•Kontrollér af koldt og varmt vand slanger der er tilsluttet på bagsiden af vaskemaskinen. Drej dem uret med en skruenøgle til at sikre de er stramme. En mindre-end-stram forbindelse kan føre til utæt.

•Løsn den varme og kolde vand inlet ventiler hvis vaskemaskinen ikke fylde op hurtigt nok eller fylde langsommere end normalt. Fjerne enhver film eller vragrester fra inde i slanger og stram dem tilbage til deres forbindelser.

•Drej den varmt og koldt vand vandhaner i urets retning for at sikre de er fuldt ud på. En fuldt lukket eller delvist lukket vandhane kan forårsage skive til ikke være i stand til at fylde op så hurtigt som det skal. Det kan også påvirke, hvor godt vaskemaskinen er i stand til at skylle dit tøj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com