Fejlfinding ledninger af en Honeywell termostat

December 21

Fejlfinding ledninger af en Honeywell termostat

Honeywell bruger standard VVS (opvarmning, ventilation og aircondition) forkortelse konventioner for ledninger i sine termostater. Nøglen til fejlfinding en Honeywell termostat ledninger er at vide, hvilke forkortelser vedrører specifikke stykker af HVAC-udstyr. Du kan derefter knytte de rigtige ledninger fra udstyr til den rigtige terminal på termostaten. Dette vil sikre korrekt funktion af det specifikke udstyr; for eksempel, vil tænde ovnen ikke tænde air conditioning.

Instruktioner

•Åbn dækslet af termostaten og tage et kig på terminalerne. Du vil se, at de er markeret med forkortelser kaldet "Terminal breve."

•Se til følgende industri-standardiserede forkortelser: Christensen er det fælles ledning fra den sekundære side af afkøling transformeren; RC er den kølende effekt, tilsluttet til den sekundære side af køling system transformeren; R er effekt, tilsluttet til den sekundære side af varmen system transformer; W er varme relæ (fase 1); W2 er varme relæ (fase 2); Y er kompressor kontaktor (fase 1); Y2 er kompressor kontaktor (fase 2); og G er fan relæ.

•Trace tilbage ledninger fra det specifikke udstyr til termostaten og sørg for den rigtige ledning er forbundet med den korrekte terminal. For eksempel, "W" er ledning fra fase 1 varme relæ og det skal forbindes til terminal markant "W" i termostaten.

Tips & advarsler

  • Ignorere wire farver, når du foretager målinger. Ikke forbinde ledninger til terminaler markeret "Ikke anvendes."

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com