Fejlfinding Maytag MDB-5 opvaskemaskine

May 19

Maytag, et datterselskab af Whirlpool Corporation, har specialiseret sig i forbrugernes apparater, og det producerede MDB-5-serien af opvaskemaskiner. Disse er ældre opvaskemaskiner, men du kan stadig købe reservedele til disse apparater fra tredjepartsleverandører. Hvis du oplever problemer med din opvaskemaskine, anbefaler Whirlpool, at du prøve fejlfinding det før du kontakter en servicetekniker. Du kan ofte løse problemet selv, så du sparer både tid og penge.

Operation

Hvis din opvaskemaskine ikke vil starte, se at det er sat i stikkontakten og at den er tændt. Sikre at døren er helt lukket og at vand spærreventil er i positionen "On". Kontrollere cyklus for at se, at du har valgt den korrekte cyklus. Kontroller dine sikringer, og Udskift blæst sikringer. Nulstille en udløst circuit breaker. Hvis karret ikke vil fylde, sikre, at du har opvaskemaskinen på den korrekte indstilling og at døren er helt lukket. Din opvaskemaskine vil normalt pause før og under vask. Rense dine vandventil hvis tilstoppet, og unbend alle bøjet slange.

Støj/lækager

Opvaskemaskinen Maytag MDB-5 vil normalt gøre nogle støj. Kontroller, at din opvaskemaskine er niveau og er installeret korrekt for at reducere generelle støjniveauer. Hvis du bemærker vand omkring din opvaskemaskine, reducere mængden af vaskemiddel, du bruger eller prøve at bruge en anden type rengøringsmiddel. Sikre at din opvaskemaskine er helt plan, og at døren er helt lukket. Også tjekke din skyl støtte låg til at se, om det er korrekt knyttet til din opvaskemaskine.

Rengøring

Hvis dine briller har steder dem, bruge en skyl støtte og tilføje flere vaskemiddel, hvis du har hårdt vand. Overbelaste ikke din opvaskemaskine, eller du risikerer skår dine retter. Øge vandets temperatur, hvis du stadig have mad på dine retter, og altid bruge nye vaskemiddel. Brug den korrekte opvaskemaskine indstilling til dine retter. Hvis dine retter ikke tørre ordentligt, se om du har den opvarmet tør indstilling markeret, og bruge en skyl støtte. Øge vandets temperatur om nødvendigt, og tilføje flere vaskemiddel, hvis du har hårdt vand.

Yderligere spørgsmål

Hvis din opvaskemaskine har en lugt, rense dine retter inden du sætte dem i opvaskemaskinen eller bruge en "Skylles og holde" cyklus, som er en indstilling, der er tilgængelige på visse Maytag opvaskemaskiner. Din opvaskemaskine kan også have en lugt, hvis det ikke er dræning korrekt. Søger kinks i slanger, og at slangen er forhøjet (32 inches eller mere). Fjern eventuelle træsko fra slangen. Sikre at den opvaskemaskine cyklus er færdig. Hvis den vaskemiddel cup har stadig vaskemiddel i det, se, retter eller andre genstande ikke blokerer dispenseren, og altid bruge nye vaskemiddel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com