Fejlfinding Maytag vaskemaskine Problem

May 2

Fejlfinding Maytag vaskemaskine Problem

Problem: Maytag vaskemaskine vil ikke fylde eller køre

De mest almindelige grunde til hvorfor en Maytag vaskemaskine ikke vil fylde med vand, eller køre, er det faktum, at det ikke modtager strøm. Kontroller, at din vaskemaskine er tilsluttet til en jordet stikkontakt, 3-ben og at stikkontakten fungerer korrekt. Et andet potentielt problem kan komme hvis vaskemaskinen ikke er korrekt forsynet med vand. Sørg for at alle slanger er korrekt sikret og strammet, at der ikke er nogen kinks i slangen, og at både varmt og koldt vand er leveret til maskinen. Husk også, at mange Maytag vaskemaskine modeller vil fylde med vand, når låget er åbent, men vil ikke køre før låget er lukket.

Problem: Overdreven støj eller vibrationer

Din Maytag vaskemaskine kan vibrere eller gøre nogle støj under normal drift. Hvis vibrationer og støj er overdreven, men skal du foretage fejlfinding af problemet. De to vigtigste årsager til sådan et problem er overbelastning og nonlevel installation. Overbelastning kan rettes ved at sætte mindre tøj i vaskemaskinen før du kører en cyklus. Det kan være korrigeret midt i cyklus ved at fjerne tøj artikler fra den skive midt i cyklus. Det er også meget vigtigt, at du sørge for, at din vaskemaskine er placeret på en fast, helt plan overflade. Ellers det kan skabe alvorlige vibrationer og støj, måske endda nok til at skade maskinen eller i nærheden af elementer.

Problem: Skive undlader at dræne

Der er flere problemer, der kan forårsage din Maytag vaskemaskine undlader at dræne. Først, hvis låget er blevet efterladt åben under en cyklus, så cyklussen ikke vil køre, forlader unwashed tøj og vandet udrænet. Sørg også for, at knappen timer korrekt blev skubbet at fortsætte vask cyklussen. Hvis disse rettelser ikke virker, Kontroller drain slangen og sørg for at det ikke er tilstoppet eller snoet på nogen måde. Endelig, Sørg for du ikke overbelaste vaskemaskinen. Overbelastning vaskemaskinen kan langsomt spin cyklus hastighed, hvilket resulterer i dårlig dræning egenskaber.

Problem: Skive har en dårlig lugt eller tøj lugter efter vask

Problemer med lugt i et Maytag vaskemaskine generelt kommer fra vaskemaskinen kræver rengøring. Sørg for at alle gummibelagt sælerne omkring døren til din vaskemaskine er ren og at områderne nedenunder dem er rene så godt. Det er omkring disse sæler, at de fleste snavs, snavs og lugt-forårsager materialer tendens til at opbygge og forårsage problemer. Hvis området vises beskidt eller udstråler en lugt, rense det med en fortyndet blegemiddelopløsning. Også, Sørg for at lade din skive dør åben mellem bruger, så interiøret kan tørre ordentligt.

Problem: Dispensers tilstoppede eller utæt

Hvis standere af din Maytag vaskemaskine er tilstoppet eller utæt, der er to store fejlfinding af problemer skal du undersøge. Først, sørge for, at din vask produkter (blegemiddel, vaskemiddel, etc.) er indlæst i de korrekte dispensere. Ofte, når du tror, at en dispenser er tilstoppet, ikke var den tilsvarende Tøjvask vare indlæst korrekt. Også, Sørg for at din vaskemiddel type selector er indstillet korrekt. Hvis det ikke virker din dispenser, selvom dit vasketøj produkt er indlæst korrekt. Hvis ingen af disse tips hjælpe dig, så kræver din Maytag vaskemaskine sandsynligvis professionel servicering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com