Fejlfinding Montgomery Ward køleskab

November 8

Hvis du har en Montgomery Ward køleskab, der ikke fungerer korrekt, har du ikke sende det til junkyard bare endnu. Selvom forhandleren trak sig ud af mursten og mørtel placeringer i 2001, opretholder det en onlinebutik under navnet "Wards." Mens din Montgomery Ward køleskab kan være gammel, kan det i stadig kan repareres. Men først skal du nødt til at finde kilden til problemet ved fejlfinding – startende med den enkleste forklaring og går videre herfra.

Instruktioner

•Kontrollér strømkablet på din Montgomery Ward køleskab. Sørg for det er tilsluttet korrekt og at ingen snit, rifter eller brænde mærker er til stede. Hvis du ser nogen af de to sidstnævnte, du enten har en gnaver gnave væk eller er der en potentiel brandfare. Adresse hver som nødvendigt.

•Kontrollér breaker på de vigtigste elektriske panel. Gøre sikker på det er i "On" eller "Åben" position og ikke udløst til positionen "Neutral". Hvis afbryder er udløst, slå den til "Off"-position, derefter på "On." Kontrollere, hvis dit Montgomery Ward køleskab har drevet tilbage på. Hvis ikke, tjek breaker igen. Bør breaker være snublede igen, der er en elektrisk kort opstår et sted mellem apparat og elektriske panel.

•Kontroller indstillingerne for temperatur. På ældre modeller køleskabe, som varer solgt af Montgomery Ward, er disse kontrolelementer undertiden tilfældigvis vendte, forårsager enhed til at køre hele tiden og i sidste ende fryse op, eller forårsager mad til at begynde at ødelægge fordi temperaturen er indstillet for højt.

•Undersøg pakning seal omkring Montgomery Ward køleskabsdøren. Hvis pakningen er revnet eller kommer mister, det forårsager køleskabet til at køre hele tiden men uden at holde temperaturen inde godt reguleret.

•Tryk på lyset skifter i døren og vente med at se om køleskabet beføjelser på. Fordi du afstivningsmateriel dør åben og døren/lyskontakt er engageret, burde Montgomery Ward apparat at cykle på. Hvis ikke, er det mest sandsynligt den termostat, der skal udskiftes.

•Lyt til kondensatoren fan. Hvis det rasler eller ryster, det kan gå dårligt eller noget kan hindre det. Flyt køleskabet ud af sin fordybning og kontrollere, om der er forhindringer. Hvis intet kan blive set, kan kondensator ventilator være defekt. Kalde en servicetekniker for at diagnosticere og reparere apparatet.

Tips & advarsler

  • Forsøge at finde den oprindelige papirudgave af ejeren er manuel. Konsul manual for andre tip til fejlfinding.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com