Fejlfinding skarpe mikrobølgeovn, varmluftovn

September 27

Sharp Corp, med hovedsæde i Osaka, Japan, sælger apparater såsom mikrobølgeovn og konvektion ovne på verdensplan. Konvektion mikrobølgeovne brug fan til at cirkulere varm luft omkring mad. Dette hjælper med at tilberede maden mere jævnt. Hvis du oplever et problem med din mikrobølgeovn eller konvektion ovn, kan udfører nogle grundlæggende fejlfinding spare dig penge. Men forsøg ikke at udføre større reparationer på disse apparater, fordi arbejdet kan være vanskeligt og farligt for de fleste forbrugere.

Mikrobølgeovnen ikke fungerer

Sæt mikroovnen i en levende stikkontakt. Test stikkontakten med et andet apparat til at se om stikkontakten virker korrekt. Luk mikrobølgeovn og rengør døren pakninger, hvis det er nødvendigt, for at holde døren lukning. Stik aldrig mikroovnen i samme kredsløb med et andet apparat. Dette trækker for meget strøm fra mikrobølgeovnen. Altid vælge den korrekte madlavning indstilling. Kontrollere afbryderknappen og nulstille, hvis det er blevet udløst. Undersøge sikringer, mikrobølgeovn og hjem og skift af sikringer, hvis den har blæst.

Madlavning spørgsmål

Dække fødevarer for at holde dem fra udtørring ved hjælp af mikrobølgeovn-safe køkkengrej. Følg opskrift instruktioner for at undgå over - eller under-madlavning mad. Afrimning fødevarer før madlavning dem for at reducere tilberedningstiden. Spredt ud fødevarer på en tallerken og rør eller slå fødevarer til endda madlavning. Hvis din mikrobølgeovn ikke er madlavning, teste enhedens magnetron ved at køre mikroovnen på en madlavning eller afrimning i 3 minutter. Hvis ovnen ikke er varm, når cyklussen ender, kalde for service.

Karrusel/støj

Rense en konvektionsovn grammofon, karrusel (rillet plastik stykke hvor pladespilleren sidder) og hjul når karrusellen ikke vil tænde. Karrusellen vender normalt når mad madlavning. Placer pladespilleren på karrusellen korrekt. Hvis karrusellen stadig ikke slå, fjerne den mikrobølgeovn bundplade og undersøge den karrusel motor. Hvis karrusellen ikke kan aktiveres manuelt, erstatte den. Mikrobølgeovne larmer normalt, men hvis en højt buzz er hørt, kan der være et problem med en power diode, magnetron eller kondensator. Ring til service. Hvis en hvin er hørt, konvektion fan er brudt eller rustne og skal udskiftes.

Lys/gnister

Hvis din mikrobølgeovn lys ikke belyse, pære, enten er ikke fuldt skruet ind i stikket eller det har brændt ud. Lyset er i mikrobølgeovn boliger. Det kan blive erstattet i hjemmet, men jobbet kræver muligvis en tekniker bistand. Gnister er forårsaget af varer, ikke der mikrobølgeovn-safe, såsom aluminiumsfolie. Hold metalgenstande ud af mikrobølgeovnen. Brænde steder er forårsaget af Buedannelse fra bebyggede madrester. Ren mikrobølgeovnen og sand ned svedne sektioner. Dække de beskadigede områder med mikrobølgeovn-safe maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com