Fejlfinding termostat på en Lennox gasfyr

January 4

Justere din termostat kan du tilpasse den temperatur, hvor luften inde i dit hjem er opretholdt ved denne ovn. En termostat fortæller effektivt"" ovn til enten tænde eller slukke når luften indendørs temperaturer bevæger sig under eller over en indstillede temperatur. Et funktionssvigt termostat kan betyde forskellen mellem håndterbare energiomkostninger og regninger, der svæve ud af kontrol, især i de koldeste vintermåneder. Du kan nemt fejlfinding af et muligt problem med din ovn termostat på din egen uden at behøve at høre en reparation professional, at ovnen være en Lennox eller noget andet mærke.

Instruktioner

•Kontroller at ovnen har magt. Først kontrollere effektafbryderen, der styrer de kredsløb, at ovnen benytter og sørg for, at det ikke er udløst. Lennox ovne bruge en vigtigste afbryderen, så også sørge for, at strømmen er tændt i hele ovnen.

•Nulstil termostaten. For analoge termostater indebærer en reset termostaten til indstillingen "off" for en til tre timer og derefter tænde det igen, vente fem minutter for at se hvis ovnen reagerer efter nulstillingen. For digitale Lennox termostater, blot trykkes på "Nulstil" knappen, indtil det digitale display går Tom og derefter se hvis ovnen reagerer efter enheden nulstiller.

•Sørg for at sikre, at ovnen døren er lukket. Lennox ovne, som de fleste ovne, er designet til at deaktivere hvis ovn døren åbnes, så tæt det selv er endda lidt anlagde og igen se hvis varmer svarer til indstillingen af termostaten. Hvis ovnen stadig ikke at cykle på og ud som det skal, skal du kontakte Lennox kundepleje og har en reparation professional håndtere spørgsmål herfra.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com