Fejlfinding vaskemaskine ejendom Brand

September 15

Fejlfinding vaskemaskine ejendom Brand

Ejendom er en indenlandske appliance brand ejet af Whirlpool Canada, et datterselskab af Whirlpool Corporation. Kan du foretage fejlfinding af din ejendom vaskemaskine, hvis det ophører med at arbejde efter sine producentens garanti er udløbet. Varmt og koldt vand og elforsyningen forårsage ofte ejendom vaskemaskiner mindre tekniske problemer. Fejlfinding af årsagen til disse problemer hjælper med at afgøre, om apparatet har brug for en professionel tekniker eller om det kan være fast derhjemme.

Instruktioner

•Wait er mindst to minutter efter at mærke vaskemaskinen inaktive. Nogle cykler indarbejde en opblødning eller pause periode, der gør det ud som om maskinen er stoppet. Vaskemaskinen genoptager automatisk når den er færdig med iblødsætning eller mindske suds i tromlen.

•Double-check du programmerer vaskemaskinen korrekt. Sikre, at "Load størrelse" og "Vandstanden" ringer er i den korrekte position for mængden og typen af tøjet i tromlen. Vælg "Ekstra skyl," Hvis det er nødvendigt, og tryk på kontrolknappen. Drej kontrolknappen til kræves vask og træk det udad. Vaskemaskinen starter ikke indtil knop er trukket ud.

•Åbn og stramt lukke døren på toppen af vaskemaskine; døren kan ikke lukkes helt. Træk kontrolknappen og vente, mens vaskemaskinen genoptager sin cyklus. Ejendom skiver pause automatisk når døren er åbnet midt i cyklus, så ingen vand spildt over siderne af tromlen. Vaskemaskinen vil ikke starte medmindre døren er helt lukket.

•Åbn døren og tage nogle af tøj; vægten kan være for meget for motor. Bland tunge emner som jeans og trøjer med lette ting som t-shirts og undertøj hele tromlen for bedste balance. Læg ikke tøj over kanten af metaltromle ejendom maskine.

•Kontrollér vandforsyningen og dræning slanger på bagsiden af vaskemaskine til kinks. Vand vil ikke Åbn eller luk maskinen ordentligt hvis levering rør er knust eller bøjet. Sikre den varmt og koldt vand-sluk vandhaner er åben, hvis ejendom apparatet for nylig blevet serviceret eller flyttet.

•Drej den varmt og koldt vand-sluk vandhaner ud og skru vandforsyning rør fra bagsiden af vaskemaskinen. Rens de små skærme lige inden ejendom vaskemaskinen hvor supply slanger forbinde for sediment eller andre blokeringer. Vand indtagelse skærme stoppe fremmedlegemer ind i apparatet gennem vandforsyningen og kan nogle gange blive blokeret. Skrue slanger tilbage på, Tænd-sluk-vandhaner og prøv vaskemaskinen igen.

•Følg netledning til stikkontakten. Afbryd enhver forlængerledninger eller strømadaptere; de kan ikke vurderes højt nok til en vaskemaskine elektriske krav og kunne blive en brandfare. Sørg for alle tre tænderne af vaskemaskines plug er indsat i en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at alle dine husstand afbrydere eller sikringer der fungerer ordentligt. En blæst sikring eller udløst breaker afskærer magt til vaskemaskinen. Nulstille afbryder eller Udskift sikringen og prøv igen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com