Fejlfindingsvejledning til en LG klimaanlægget C242CR

March 29

Fejlfindingsvejledning til en LG klimaanlægget C242CR

LG C242cr klimaanlægget er en rude enhed, der producerer 24.000 Btu, hvilket betyder, at enheden vil gøre luften i 1500 kvadratfod mindst 20 grader køligere end luften udenfor. Problemer, der kan opstå med enheden er luft, der ikke er koldt eller ikke koldt nok, reducerede luft, der kommer fra udluftninger, overdreven vand afløb fra konsollen, og ikke tænde eller opholder sig. Fejlfinding af disse problemer med succes kan betyde spare penge på reparationer eller udskiftning af enheden.

Temperatur

En C242cr bør altid producere luft, der er mindst 20 grader mindre end den omgivende luft. Hvis du bor i et klima, hvor temperaturer top 100 grader, Forvent ikke luft til at være iskolde. Hvis lufttemperaturen, men er meget varmere end den burde være, skal du muligvis tilføje kølemiddel (kølervæske), eller rense eller udskifte filteret.

En klimaanlægget cirkulerer luft og gør det koldere og koldere. Et snavset filter kan forhindre luftstrømmen cirkulerer korrekt. Kølervæske er føjet til kompressor gennem en adgang ventil inde klimaanlægget. En boble site (en lille glas ved siden af ventilen) vil vise, om kølevæske er nødvendig. Bobler i kølevæske betyder, at niveauet er lavt.

Ikke overanstrengelse klimaanlægget ved at forsøge at køle for meget plads. En SMV, en-historie hjem har omkring 1500 kvadratfod. Hvis dit hus eller andre rum er større, er en større eller yderligere udskiftningsenheden påkrævet.

Ikke nok luft

Hvis du lægger din hånd op til din air condition og der er ingen luftgennemstrømning eller det synes lav, Sørg for blæseren fungerer korrekt. C242cr bruger en direkte-drevet fan med egen motor. Tjek om blæseren fungerer og reagerer på fan-kontrolelementer på kontrolpanelet. Kontroller alle knivene er intakt, med ingen revner eller chips, og er ren. Akkumulerede snavs kan påvirke en fan's evne til at flytte luft. Kontroller desuden filteret er ren.

For meget vand

Alle klimaanlæg producerer en vis mængde af kondens. C242cr afløb kondens fra en port på bagsiden af enheden. Hvis der er for meget vand og det kommer fra forsiden af enheden, Sørg for havnen er klar. Under årstider når klimaanlægget ikke fungerer, kan insekter bygge reder i de lille huller.

Sørg også for spolerne er ordentligt isolerede. Spolerne er hvad køle luften og producere kondens. Overdreven vand kunne betyde spolerne ikke er at tillade kølervæske effektivt køle luften. En lækage i spolerne skal reparation eller kunne betyde, at enheden skal erstattes, afhængigt af tjenesteomkostningerne.

Power problemer

Hvis C242cr ikke vil holde eller komme, skal du kontrollere kravene til strømforsyning. Sørg for at din sikringsboksen leverer den nødvendige forstærkere for din airconditionanlægget stikkontakt. Ampere er markeret i hvid på fuse breaker. Hvis det er 20 eller mindre, skal du opgradere din breaker til mindst 30, helst 50.

Hvis enheden fungerer intermittently, Sørg for den elektriske ledning ikke er flossede eller frakoblet strøm transformer. Dette bør fastsættes straks, fordi gnister eller åbne ledninger er en fare for brand eller stød.

Endelig tjekke tænd/sluk-knappen. Det får hyppige brug og kan være den første komponent til at mislykkes. En hurtig måde at kontrollere er til unplug og skifte ud ledningen i stikkontakten. Hvis maskinen starter med ingen input fra switchen eller ikke vil starte når du skifter omskifteren til ON, skal parameteren udskiftes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com