Fejlkoder for Whirlpool vaskemaskine

February 2

Whirlpool vaskemaskine fejl kan vises på to måder. Hvis vaskemaskinen har en LCD-skærm, blinker fejlkoden på skærmen. Skiver uden LCD-skærme viser fejl gennem en serie af blinkende lys.

Identifikation

På LCD, kigge efter bogstavet "F" efterfulgt af et kodet nummer. Dette betyder at "Fejl #" er opstået, og en liste over koderne vises i manualen skive. Blinkende lys vil arrangere i en bestemt rækkefølge til at repræsentere andre fejlkoder. Brugervejledningen til dit til at finde den præcise fejlkode.

Typer

Koderne står for flere ting. Simpel fejl som "F22" og "F26" står for dørlåse og kan fastgøres med enkle justeringer. "F5," "F20" og "F21" er vand forbindelsesfejl og er normalt fast på kilden til ventilen. Andre fejl som "F31," "F32" og "F33" er mere alvorlige funktionsfejl og normalt kræver nye dele.

Forebyggelse/løsning

Brug din manual til at guide dig gennem grundlæggende fejlfinding løsninger. Listen fejl kode fra forsikrede dele giver også grundlæggende retninger for hver specifik fejl. Hvis fejlen fortsætter, skal du kontakte Whirlpool kundeservice for mere information.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com