Fem faser af Boligindretning

May 10

Fem faser af Boligindretning

Indretningsarkitekter anbefaler mere end farveskemaer, møbler og dekorative elementer; de er involveret i den fysiske design en plads fra sin preconstruction tilstand op til dens afslutning--bare et værelse eller en hel hjem. Designerne tage input fra deres klienter, rummet anvendelser og krav, udvikle teoretiske designs og planer, oprette fysiske dokumenter eller design planer, og føre tilsyn med bygning og installation. Arkitekter, indretningsarkitekter og bygherrer alle brug forskellige formuleringer til at beskrive den grundlæggende fem-trins interiør designproces, men det kan koges til programmering, designudvikling, konstruktion dokumentation, installation og afslutning.

Definere en rummets funktion

Programmeringsfasen handler ikke om et softwareprogram, det handler om at definere funktionen af rummet og hvad der er nødvendigt at opfylde denne funktion. Designer tager kunden input til at bestemme antallet af mennesker, der har til hensigt at besætte plads, om rummet skal tjene mere end ét formål, sine tre-dimensionelle behov, hvad folk planlægger at gøre i rum, belysning eller nødvendige udstyr til at få til at ske. Andre bekymringer, der kommer ind i denne planlægning fase omfatter opbevaring, værelse beboer aldre, energibehov og de tilstødende værelser, der forbinder med pladsen.

Udvikling af Design

Efter besvare alle programmering-fase spørgsmål om et bestemt rum-- og det er gjort af værelse i Boligindretning når du udformer en hjem--begynder indretningsarkitekt den skematiske, plads planlægningsproces fase eller design udvikling. Indarbejde de nødvendige funktioner for de specifikke ombordværende, starter designudvikling med de første to-dimensionelle rum figurer, som også optage boble diagrammer for værelse flow. Den hårde form af rummet kan endnu ikke finde sted som designeren forsøger på forskellige funktioner – indbygget elementer, dør og vindue placering--for den spirende plantegning.

Dokumentere processen

Som design størkner, begynder to-dimensionelle tegninger at tage form. Stikkontakter er placeret på væggene, VVS, lamper og eventuelle indbyggede elementer får indarbejdet i byggeri dokumenter eller tegninger. Dette omfatter loft og væg detaljer og endelige vindue og dør placering. Farve og mønster valg for enkeltværelser begynder at tage form i denne fase, baseret på strukturelle og arkitektoniske design. Den næste fase, byggeri administration, fører tilsyn med de endelige byggeprocessen for at sikre design vision for rummet udføres i overensstemmelse hermed. Dette omfatter, at sikre, at entreprenører brug finish materialer anbefales til projektet krævet af design, såsom hårdttræ gulve installeret med en fransk-bløder finish eller ret farvet injektionsmørtel til flise.

Installation af Design

Efter fasen, konstruktion og administration, indretningsarkitekt følger op på installationen af valgte vindue behandlinger, møbler, tekstiler og indretning forbedringer af rummet. Men før projektet kan betragtes færdig, indretningsarkitekt og klienten fuldføre en walk-through for at oprette en punch-liste over elementer, der har brug for opmærksomhed, fastsættelse eller justering. Mest indretningsarkitekter følge en lignende plan, medmindre omfanget af projektet dikterer ændringer til den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com