Fem slags landbrugs skadedyr

October 19

Fem slags landbrugs skadedyr

I haver og områder over hele verden, der er skadedyr, der æder dine afgrøder og andre landbrug, og hvis venstre umarkeret, de kan skabe ravage på tværs af bred strækninger af din jord, mens man spiser væk på den vegetation, der du plantet.

Smaragd aske soegeren

Denne grønne pest feeds på ash træer i hele USA, infesting og dræbte mindst 20 millioner af dem i hele landet, ifølge USA Department of Agriculture. Store befolkningsgrupper blev først fundet i sydøstlige Michigan i 2002 af USDA, ud over en nærliggende canadiske område, før også bliver fundet i Ohio og Indiana. For at slippe din jord af disse skadedyr, brug Tanglefoot, Pest-Stick eller andet selvklæbende materiale til at fange og dræbe befolkningen.

Asiatiske Longhorned Bille

Denne sort-hvide pest blev først opdaget af USDA i New York, Illinois og New Jersey som et insekt kedelig vej til alle former for træ. De trives ofte fra slutningen af foråret til efteråret i disse østlige stater, og de er kendt for at angribe løvtræer som maples, elms, hestekastanjer, aske, Birkene, popler og piletræer. Hvis dine træer er ved at blive spist levende af disse skadedyr, så er desværre, opskæring, skår eller brændende træerne den eneste sikre måde at fjerne trussel, ifølge USDA.

Glasagtig-vinget skarpe Shooter

Denne brune pest bærer pierces sygdom, der inficerer og dræber vinstokke og andre planter, og insekt populationer trives primært i Californien. De lever af væsker, suge ud af væsken fra det plantevæv og udskiller det i hvide mærker hele planten, når det er tørret. Uden væsker, planter til sidst visner og dør. Den skarpe shooter derefter spreder sin sygdom til andre planter ved at hoppe til dem og fodring på væsker. Anvende imidacloprid til planter med hvid-spotting forhindrer befolkninger fra spredning.

Langbenet Ant

Denne røde pest lever af honningdug, der bladlus, mealybugs, skalaer og andre insekter sluppet ud fra deres organer. Oprindeligt baseret i Afrika, dets befolkning har spredt sig til Hawaii-øerne i Oahu, Hawaii, Maui og Kauai. Ved fodring på den honningdug, som andre insekter udskiller, Myren trives og breder sig, og ved at grave i bunden af træer de sikre, at de har et sikkert sted til senere angribe og dette angreb vil i sidste ende ødelægge træerne. Sprøjtning ant lokkemad blandet med insekticider i bunden af træer administrerer myrens befolkning.

Croton Caterpillar

Denne brune pest trives på forskellige planter, herunder Ferment, crotons, banan kål, kinakål, krone af torne, Ficus, macadami, sennep, julestjerne, rose, sukkerrør og tomater. Det blev først fundet i Australien og de asiatiske lande som Japan, Kina, Korea, Hong Kong og Taiwan, og it efterhånden spredt til alle de hawaiianske øer. Caterpillar spiser næsten den hele blade af en plante, efterlader kun et par årer. Pyrethroid insekticider og neem frø kerne suspenderinger til planter hjælper med at slippe af med disse skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com