Feng Shui Boligmontering

February 18

Feng Shui Boligmontering

Feng shui er brugen af balancekraft i et hjem for beboer til at opnå en god sundhed og formue. Udtrykket udviklet sig fra landbrugs samfund. I kinesiske feng betyder betyder vind og shui vand.

Værktøjer

Før en person kan anvende teknikker til feng shui til deres hjem, de skal købe eller hente en bagua. Bagua er et ottekantet gitter, som bruges til at bestemme, hvilke elementer bør bruges i udsmykning.

Skitsering

Bruge bagua, skal være skitseret hvert rum i huset. Skitsere alle dele af huset herunder alle armaturer som badekar, toiletter, døre, vinduer og dræn.

Bruge bagua ved at placere det over skitse af hvert værelse. Dette vil vise hvilket område af bagua værelset falder i. For eksempel, falder det ind i området af rigdom og overflod, eller i området af relationer og kærlighed? Hver af disse kategorier indeholder mindst én af de fem kinesiske elementer, som er hvor en dekoratør vil trække ideer.

Element brand, relationer og kærlighed

Pink repræsenterer elementer, jord og ild. Bruge elementer, der indeholder ild og jord elementer i disse områder i hjemmet, såsom en pejs, stearinlys eller planter. Indarbejde disse elementer pink.

Brug tekstiler, der er enten syntetisk eller silke i disse områder, sammen med geometriske former og dyreprint. Kunst kunne skildre solopgang eller lyse gule blomster. Abstrakt kunst vil arbejde så længe det er geometrisk design.

Element jorden, berømmelse og omdømme

Rød repræsenterer realisering. Bruge elementer, der er stærk og robust i disse områder. Omfatte mørke træsorter og reds i dekorationer.

Områder af huset, der falder ind under denne kategori bør indslag genstande fremstillet af sten og keramik. Brug gule og jordfarver; mønstrede møbler kan også anbefales. Illustrationen skal omfatte skulpturer eller malerier af ørkener eller andre landskaber.

Elementet træ, sundhed

Naturlige farver skal bruges i disse værelser. Bruge planter, blomster, malerier og billeder, der skildrer naturlige indstillinger såsom bjerge og skove. Stoffer omfatter rayon og linned; farver valg er nuancer af grøn og blå. Dette område bør være ren på alle tidspunkter og støvfri.

Element Metal

I de områder af et hjem, der falder ind under element metal, sølv, guld, bør kobber og juvel toner anvendes. Runde og dome figurer som polka prikker og halvcirkler bør blive præsenteret i udsmykning. Metal skulpturer er fantastisk Tilføjelser til disse områder.

Element vand

Disse områder i hjemmet omfatter køkkener og badeværelser. Stof, der er ren og skær eller changerer skal bruges sammen med spejle og glas. Brug sort og blå nuancer til vægge og indretning. Artwork forslag omfatte alt, der repræsenterer vand og vand funktioner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com