Feng Shui børnehave farver

June 11

Feng Shui børnehave farver

Feng shui kredser om begrebet at interiør designelementer kan hjælpe eller skade mentale, åndelige og følelsesmæssige trivsel i mennesker. Dette kan omfatte retning møbler ansigter i et rum, værelse placering og arrangement af møbler i et værelse. Forældre ønsker at starte deres nyfødte på højre fod og kan kigge efter feng shui tips for at gøre dette. Mens objekter i et værelse er vigtige for feng shui, er et andet aspekt valg af farve til væggene og dekorationer.

Bagua farver

Farver i feng shui siges at repræsentere bestemte aspekter af livet ud over følelser. Du kan dekorere et bestemt område af huset at korrespondere med de otte områder af bagua-kortet. Ved hjælp af en bagua kort indebærer overliggende et hjem gulv plan med bagua-kortet, så forsøger at dekorere hjemmet i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis en baby nursery er beliggende i den yderste højre hjørne af hjemmet, bør pinks integreres i udformningen svarer med området af forholdet, kærlighed og ægteskab.

Jordfarver

Jordfarver give en børnehave en følelse af stabilitet, ifølge Tarot.com. Vælg farver som beige, tan, græskar eller rose til at skabe en afslappende, varmt og nærende miljø for barnet. Brown og nuancer af brunt give babyer en følelse af sikkerhed, som kan være vigtige lige efter fødslen.

Pasteller

Ligesom jordfarver, pasteller er beroligende nuancer for børn og hjælpe dem med at sove godt og føle sig rolig. Lyse pinks, grønne og blå stimulere spædbarnet udvikling, ifølge feng shui ekspert Ken Lauher. Soveværelser bør være dekoreret i farver repræsenterer en yin energi for at fremme en følelse af afslapning. Yin farver er blødt og dæmpet, ligesom pasteller. Tilstedeværelsen af pasteller bør hjælpe baby sove igennem om natten og føler dig mere udhvilet.

Komplementærfarver

At finde de rigtige farve-par er nyttigt, når dekorere en børnehave, som de kan skabe en bedre følelse af pleje og afslapning. Bella Online nævner grøn og blå, hvid og beige samt pink og gul som farvekombinationer, der fremmer ro og skabe en beroligende miljø.

Uønskede farver

Når man overvejer farver til, ved, hvilke farver der bør undgås. Rød dukker op ofte som en farve, der skal lades ude af en børnehave. Ifølge Chesapeake familie, kan rød forårsage børn til at have svært ved at sove igennem om natten. Farver forbundet med farer, såsom rød og varianter heraf, bør undgås. Stærke, lyse farver kan være også stimulerende for en børnehave og oprette en kaotisk føler til rummet. Desuden bør sort undgås, især hvis hvid bruges inden for et værelse, fordi farverne har for meget kontrast og forstyrre den beroligende fornemmelse af en børnehave.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com