Feng Shui Tips når du køber et nyt hus

May 13

Feng shui er den gamle kinesiske undersøgelse af strømmen af energi gennem rummet. Ifølge feng shui grundsætninger, alle objekter er levende med energi eller "chi." A home med korrekt flyder chi vil bringe lykke og et lykkeligt liv for indbyggerne. Feng shui siger, at nogle huse er bedre end andre til at leve i, fordi de har bedre chi flow. Når du shopping for et nyt hjem, Husk på at intet hus er feng shui-perfekt. Stadig, vil du sandsynligvis ønsker at få den mest lovende hus du kan.

Lå på jorden

Før du træder indenfor, kig rundt udendørs. Hvordan kan omgivelserne gøre du føler dig? Brug din intuition til at vurdere, hvordan Parlamentet forholder sig til partiet, street og de omkringliggende huse. Ideelt, du ønsker et hus, som hverken alt for udsat eller for beskyttede.Er huset på toppen eller bunden af en stejl bakke? Begge steder kan medføre problemer. Ifølge feng shui, chi flyder som en væske. Huse i bunden af en bakke kan overfaldet af for meget chi, som det styrter ned mod dem; huse på toppen af en bakke kan aldrig have meget chi nå dem. Den bedste situation er for et hus at være beskyttet af jorden, der stiger forsigtigt på ryggen, opstaldning det fra elementerne, og at hvis ansigt en åben plads foran, der giver lys, synspunkter og chi til at indtaste.Huse, der er under gadeniveau kan oprette en "bakke" for deres indbyggere, der altid er nødt til at optrappe til komme nogen steder. Sådanne huse kan også være let oversvømmet.At have en klart synlig fra kantstenen hoveddøren er godt. Ifølge feng shui træder chi et hus gennem hoveddøren. En let fundet hoveddøren bifalder muligheder ind i dit liv.

Naboerne

Ser på hus i forhold til sine naboer og, igen, brug din intuition. Hvordan føles det? Hvis huse på begge sider er langt højere og synes at væven overhead, kan de hindre sollys og muligheder i at nå indbyggere. På den anden side, hvis omkringliggende huse er meget kortere, kan de forlade indbyggere alt for udsat. Ideelt set er alle husene omkring den samme højde, med ingen dominere de andre. Hvis et nærliggende hus på den ene side er lidt højere, er det faktisk nyttigt, fordi det giver ly.På samme måde, træer og andre landskabsmæssige elementer bør ikke synes at kvæle hus. Hvis de er plantet for tæt eller vokse i et truende måde overhead, kan de truer Parlamentets struktur og livet for indbyggerne. På den anden side kan døende eller smægtende planter indikere problemer med for lidt flow af chi. planter kan opdatere og velkommen indbyggere og endda beskytte huset hvis de blomstrer i deres rette plads.

Inde i

Endnu en gang, hvordan Parlamentet gør du føler? Det vil husly din søvn, dine måltider, dine relationer, din undersøgelser. Kigge efter en indbydende stue, rolige værelser og et sundt køkken og badeværelse.Hoveddøren er meget vigtigt i feng shui, fordi det er hvor chi ind. Det skal åbne bred, uden hindringer. Når inde i huset, chi bør ideelt rundsende forsigtigt, hverken er farende gennem alt for hurtigt eller blokeres. Trapper straks overfor hoveddøren siges at blokere lykke i at komme ind, mens lange haller eller et klart skud fra hoveddøren tilbage invitere chi til at forlade alt for hurtigt.Feng shui lægger stor vægt på placeringen af badeværelset. Dette er sandsynligvis en fremførsel fra dagene før indendørs VVS, når placeringen af udhuset havde alvorlige helbredsmæssige konsekvenser. Feng shui siger badeværelset skal være på en ydre væg af huset, ikke i midten, hvor det kan påvirke alles helbred. Af lignende årsager, toilettet bør ikke på anden siden af væggen fra sengen i soveværelset og badeværelset bør ikke ses fra hoveddøren.Igen, Husk at ingen hus er feng shui-perfekt, og der er kur for hvert problem. Konsultere din indre reaktioner frem for alt. Hvis Parlamentet gør du føler dig godt, har det god feng shui.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com