Feng Shui Tips til at male en hoveddør, mod øst

February 15

Feng Shui Tips til at male en hoveddør, mod øst

Del af feng shui teori foreslår, at hver farve har en tydelig indvirkning på energi fra sine omgivelser. Den farve, du vælger for din østvendt hoveddør vil påvirke typerne af personer og begivenheder, du vil trække dig og dit hjem. Der er flere feng shui principper du kan bruge til at træffe beslutning om den rigtige farve til din dør.

Ikke bare male det rødt

Nogle feng shui skoler sige det kun passende farve for enhver hoveddøren er rød. Hjemmeside med asiatisk livsstil Design bemærker, fordi rød symboliserer glad gange og var tilknyttet i oldtidens Kina overklassen, kinesisk kultur mener, en rød dør fashionable. Mens en rød dør er iøjnefaldende og måske passer til dit hjem, er det ikke den eneste farvevalg passer til døre.

Harmonisere med dørens retning

Feng shui kompas skolen dikterer, at hver af de otte kompas retninger har et tilknyttet element, som du skal optage ved hjælp af farve. Hvis din dør ansigter due øst, er sit element træ. Vælg farver, der repræsenterer træ eller vand, det element, der giver anledning til træ. Grøn for træ eller blå for vand ville arbejde samt farver for en østvendt dør, siger hjemmeside nemt Feng Shui. Turkis--en blanding af grøn og blå--ville være ideelt.

Afstemme til dine mål

En anden måde at maksimere god energi flow ind i dit hjem er at male hoveddøren efter dine personlige eller karriere mål. Det kan gøres uanset dørens retning. Ifølge hurtigt Feng Shuis artikel om rengøring og udsmykning, vil sort eller mørk blå bringe dig muligheder i dit sociale liv og karriere. Brug lys grøn for nye begyndelser. Hvid forbedrer kreativitet, men sørg for at holde den ren. En beskidt døren vil ikke forbedre noget.

Afstemme til dine Kua Antal

Harmonisere døren med din medfødte personlig energi ved at bestemme dine kua antal, det nummer, der hjælper med at bestemme de bedste retninger for dig. Du kan finde kua tal regnemaskiner og diagrammer på mange forskellige feng shui og kinesiske astrologi hjemmesider. En god en kan findes på hjemmesiden kunst af Feng Shui.

Ifølge hjemmesiden adgang Feng Shui falder kua tal 1, 3, 4 og 9 ind under gruppen øst. Mennesker med kua tal 2, 5, 6, 7 eller 8 er i vest-gruppen.

West gruppe mennesker drage fordel af metal eller jorden elementer. Male din dør hvid, grå eller gul til jorden. Øst gruppe mennesker gavn af vand, ild og træ elementer. Blå, sort, rød og grøn er god farvevalg for dem.

Balance resten af huset

Sharon Stasney, forfatter til "Feng Shui Chic: stilfulde Designs for harmonisk liv," anbefaler, at du bruger din dør farve til at afbalancere den samlede energi i dit hus. Hvis dit hus er lavet af træ, det allerede tiltrækker mobilitet opad. Mellow det med en blå vand farve. Bruge neutrale farver på døren at afbalancere pulserende sidespor, eller et dramatisk lys farve til at pifte op et almindeligt hus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com