Feng Shui Tips til at sælge et hjem

April 29

Feng Shui Tips til at sælge et hjem

Med så mange boliger på markedet blevet konkurrencen for købere, der var rå sidste år endnu hårdere. Boligejere og ejendomsmæglere gør hvad de kan for at gøre deres huse ser indbydende fra curbside til inde. Det er vigtigt for boliger til at "tale" til den potentielle køber. Det vil sige, det er nødvendigt for Parlamentet at se venlige, komfortable og indbydende, så køberen kan nemt se selv bor der. En af de måder at gøre dette er gennem Feng Shui design.

At bringe Balance i hjemmet

Feng Shui er en gammel kinesisk kunst, som bringer harmoni og symmetri i ens liv. Hvis et hus er indrettet med Feng Shui i tankerne, bør køber føler fred i dette miljø. Sanserne er meget vigtige i Feng Shui, så alle købers sanser skal stimuleres positivt. Den forhave bør holdes overskueligt. Vindspil bør svajende i vinden. Indvendig, noget skal være madlavning i køkkenet eller pejs, såsom kanel brød eller varm chokolade, positivt stimulere lugtesans. Bløde og beroligende musik bør spille.

En indbydende miljø

Foran døren til huset bør let åbne. Når den potentielle køber ser indersiden af huset for første gang, fra dette udsigtspunkt, bør det være meget indbydende. Planter kan være på begge sider af døren i det forreste forhal. En velkommen måtten ligger på gulvet og lysene er tændt. Et spejl i forhallen gør det ser større og mere åben.

Overskueligt og ren

Enhver rod, der var mærkbar, før huset blev sat til salg skal smides ud, sat i kasser eller skjult pænt i skuffer. Hvert af værelserne skal være smukt tændt, enten gennem åbne persienner under dag eller den lyse endnu blød belysning om natten. "Hjælpsomme mennesker" placering, skal direkte til højre efter kommer gennem hoveddøren, have et velkomstbrev til seerne og en kort bemærkning om hvor glad familie har boet i dette hus.

Malet og repareret

Et hus tilbyder en følelse af fred, når der er ingen revner, skrælning maling, pletter eller andre tegn på brug eller skader. Værelserne bør males i beroligende farver, gulvet poleret og indretningen afslappet endnu smagfuld. Lyse farver løfte sjælen og bringe et glad hjerte.

Bære temaet fra rum til rum

De forskellige sanser - lugte af friske blomster, lyden af jazz, suset af vand i det indendørs vandfald--bør alle være advaret. Vigtigst, ejerne og ejendomsmægleren skal lade de potentielle købere sidde roligt alene og suge op til ånden i hjemmet. De kan ikke træffe deres beslutning ret minut, men de vil have gode følelser om huset når tænke over det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com