Feng Shui Tips til en lille soveværelse

December 19

Dekorere din lille soveværelse efter anskuelser og udøvelser af Feng Shui kan gøre rummet føle sig mere rummelige og indbydende. Feng Shui er den gamle kinesiske kunst af hvordan man bedst placere møbler og tilbehør til at invitere positive chi energi til at flyde gennem dit hjem, at bringe balance og orden til dit liv.

Bed placering

Bed placering er din første bekymring i ethvert soveværelse og vil bestemme resten af indretningen i et lille værelse. Hvis det er muligt, sengen bør ikke deler en væg med døren eller et badeværelse og bør ikke placeres under et vindue. Ideelt set bør sengen befale udsigt over hoveddøren og ikke støder nogen vægge, så en delt seng har adgang fra begge sider og en enkelt seng er omgivet af frit flydende energi. Fordi du ikke kan have et valg om bed placering i et lille værelse, skal du bruge Feng Shui retsmidler til at imødegå enhver forstyrret chi flow. Hvis en lysstråle krydser sengen, hænge en bambusfløjte eller krystal fra strålen eller dække seng med en baldakin. Slå sengen, så dine fødder ikke pege på døren, når du ligger ned--der er liget holdning. Et skab eller bookshelf mellem sengen og døren vil afhjælpe denne placering, hvis rummets layout giver du intet andet valg.

Chi mordere og Romance smagsforstærkere

Selv en lille soveværelse skal holdes rene og clutter gratis. Energi får fast i rod og snavs, og der vil blande sig med rolig søvn. Forenkle til punktet af spareness, holder kun nødvendige møbler og kunst eller tilbehør, som du elsker. Ikke gemme ting under sengen, fristende når du dårligt har brug for opbevaringsplads, men en opskrift til at absorbere fast eller negativ energi i din søvn. Hvis du har intet andet alternativ, være sikker på, at der er plads mellem de pænt lagrede emner og sengeramme for luft og energi til at flyde. Tilføje en relationship enhancement i det sydvestlige hjørne, hvis du vil tilføje Romantik til dit liv. To rose quartz krystaller energize et nyt forhold, som gør fordobler af noget--to dekorative bed puder, billeder med to snarere end noget, to små sengelamper, lamper eller væg sconces flankerende sengen.

Farver og tilbehør

Farve er en lovende kvalitet i Feng Shui og de samme principper, der skaber en afslappende soveværelse gør et lille rum synes mere ekspansiv. Blød grå er en afkøling farve, hvid repræsenterer uskyld, men kan være overvældende når ikke brudt op af farver i vægtæpper, sengetøj eller vindue behandlinger. Lyseblå er en velsignelse og beroligende nuance. Pink healing; pastel grøn inviterer harmoni; og syrener og lavenders kalder op ro. Springe funktionen vand; vand er en bevægelse og energi flow forstærker, der er også aktiv for en afslappende soveværelse. Et spejl vil uundgåeligt afspejler du i et lille rum, fint så længe du ikke kan se dig selv i det, når du ligger ned. Harmoni, vælge en runde eller ovale spejl. Friske blomster og planter ikke hører hjemme i ethvert soveværelse, fordi deres aktiv energi over stimulerer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com