Feng Shui Tips til et hus

October 30

Feng Shui Tips til et hus

Feng shui er defineret som kunsten at leve i harmoni med dit miljø. Feng Shui lærer os hvordan man korrekt justere ting omkring os og i vores hjem at fremme harmoni og succes. Hvis vores hjem er uorganiseret, er vi ikke i kontrol af dem. Feng shui viser os hvordan til at placere objekter inden for vores hjem, så vi kan tage bedste fordel af hvad de har at tilbyde os. Chi i hjemmet refererer til den energi, der opholder sig dér, og det bør være gratis at flytte rundt i.

Entryways

Forstuen til hjemmet er ofte beskrevet som chi gateway eller dør mellem verden og privatlivets fred for vores hjem. Forstuen til dit hjem skal være ryddeligt og bør ikke indeholde hjemmesko eller sko. Når sko er placeret i forstuen, lugten er gennemført i hele huset og kan gøre beboerne i hjemmet syg.

Soveværelser

Gøre ikke for at placere spejle foran sengen eller ved siden af sengen. Undgå spejle i soveværelset, fordi de giver mulighed for en tredje part til at komme mellem forholdet. Anbring ikke genstande under sengen eller chi vil ikke være tilladt at flyde. Lederen af din seng skal placeres op mod en solid væg til at give støtte og en god nats søvn. Åbn dit soveværelsesvindue i mindst 20 minutter hver dag for at gøre det muligt for frisk chi. frisk chi vil bringe velstand til dit liv.

Vand

En indendørs springvand kan tiltrække lykke i dit liv. Sted springvand i et behageligt område at tiltrække gode ting. Akvarier kan også tiltrække rigdom, når de er placeret i den rigtige placering. Hvis placeret i den forkerte placering vil du opleve konkurs, bekymringer og arbejde problemer. Hvis dette sker, skal du flytte akvarium til et andet område.

Køkkener

Køkkenet er ofte hub af aktivitet i hjemmet. Det er vigtigt for at forblive en passende balance i køkkenet for harmoni i hele hjemmet. Du bør aldrig placere dit køleskab, håndvask eller badeværelse over komfuret. Dermed vil forårsage ild og vand til sammenstød og vil forårsage mange argumenter i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com