Feng Shui Tips til Romantik

October 28

Feng shui er kunsten at skabe positiv levemiljøer. En større komponent af feng shui i dit hjem er at skabe et flow af positiv energi eller chi i hele hjemmet. Chi energi skal have fritflydende adgang i dit hjem. Hvis chi energi er blokeret, føles dit hjem stagnerende, mens entusiasme og energi for liv er negativt påvirket. Balance af chi i soveværelset bidrager til at lette romance. Brug af feng shui, kan du forbedre energien i dit hjem og bringe romantik i dit liv.

Rydde op og gøre plads

Hvis dit soveværelse er rodet og rodet, vil der være en negativ energi i rummet. For at forbedre strømmen af chi i soveværelset, glatte op i rodet. Fjern gamle bøger, magasiner og aviser, og flyt computeren ud af soveværelset. Tag ud i fjernsynet. Alle disse elementer bidrage til rod og bidrage til dårlig energi i hvad er meningen for at være en afslappende sted. Derudover rydde væk debris og gamle tøj at gøre plads til romantik. Bogstaveligt, rydde plads for en ny person eller Romantik at indtaste dit liv. Prøv at fjerne så meget som 25 procent af dine ejendele til at give plads til en anden person. Visualisere, at have en anden person i dit space, sammen med hans egen personlige ejendele.

Motion og tidligere relationer

Ikke gøre dit soveværelse fokus i din træning. Fjerne træningsredskab. Du ønsker ikke dit romantiske forhold til at føle sig som en træning, så skal du fjerne de ting, som minde om motion.

Fjern eventuelle påmindelser af tidligere relationer fra dit soveværelse. Dette omfatter souvenirs, fotografier, tidsskrifter, tørrede blomster, noter, kærlighedsbreve og gamle gaver fra en tidligere kærlighed. Disse elementer kunne forhindrer dig i at tillade et nyt forhold i dit liv.

Placering af sengen for at aktiverer Romance

En af de centrale elementer i effektiv feng shui er den korrekte placering af møbler. Flytte din seng, så der er lige store mængder af plads på begge sider for hver partner. Dette vil sikre ligestilling i forholdet. Sengen bør ideelt, placeres, så at det står for døren, men ikke direkte i overensstemmelse med det. Hvis du ikke kan se døren fra sengen, placere et spejl på en sådan måde, at det vil give en afspejling af træder i dit soveværelse.

Sørg for at placere romantisk elementer i dit soveværelse. Væggen overfor fodenden af sengen er et godt valg samt området i det rum, du ser først når de ankommer. Tilføje dejlige, romantiske malerier til dit soveværelse, herunder dekorative elementer i par, som to turtelduer eller to lysestager. Frisk og silke blomster tilføje et strejf af romantik. Et rundt spejl i soveværelset vil bringe enhed og en følelse af afslutningen på en plads.

Tilføje personlige fotografier af dig og din partner. Skabe en collage med dit romantiske partner yderligere understrege din partnerskab og vise dette i dit soveværelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com