Feng Shui udsmykning til køkkenet

April 8

Udøvere af feng shui, den ældgamle kinesiske kunst af placering, overveje køkkenet midt i hjemmet. Det er i dette rum, at beboerne forbereder hjemmelavede måltider, der nourish deres familie. Det er også ofte en placering af familiesammenkomst. Det er afgørende for at indgyde køkkenet og maden opbevares i det med positive chi, en naturlig energi, der løber gennem alt. Følg et par feng shui køkken udsmykning tips til at oprette et køkken med sunde chi og invitere lykke, god heath og rigdom i dit hjem og liv.

Bruge varme, muntre farver

Dekorere køkkenet med varme farver som gul, gul-orange eller en lys grøn. Gul er et særligt lovende farve for et køkken, fordi det symboliserer sund fordøjelse. Køkkenet skal være en indbydende, livlige rum, hvor indbyggerne i Parlamentet ønsker at tilbringe en masse tid. Bruge mørk maling kun for accent i køkkenet.

Undgå kunstige materialer

Når det er muligt, dekorere og indrette dit køkken med naturlige materialer. Et hjem med for mange menneskeskabte materialer væsener negative energi, og det moderne køkken er allerede fuld af kunstige elektroniske apparater. Dekorative lerpotter og træstole er fremragende, naturlige valg til at dekorere et køkken.

Pynt med planter

En nem og økonomisk måde at bringe naturlige energi i dit hjem er at dekorere med sunde, levende planter. Planter lysne en kedelig værelse og symboliserer nyt liv og vækst. Ikke alene er planter glædeligt på øjet, de gør dit hjem sundere ved at rense luften. Sted kun sunde planter i dit køkken og straks fjerne enhver, der viser tegn på forfald eller sygdom. Undgå kaktus og planter med spidse, takkede blade, der kan provokere ømtålelige relationer.

Vise frugt

Placer modne æbler, pærer, blommer og andre frugter, der ikke kræver afkøling i et træ eller ler skål og placere den på køkkenbordet. Ligesom planter, frugt bringer naturlig energi ind i køkkenet og blødgør den kunstige energi af køkkenmaskiner. Lyse rummet ved hjælp af frugt med levende farver.

Ryd køleskabsdøren

Selv om billeder af kære er sentimentale og trylle positive minder, er det dårlig feng shui til at sende fotografier på ydersiden af køleskabsdøren. Emner i fotografier kan fange den "frigid energi" fra køleskab og fryser, som kunne bringe dem ulykke.

Skjule skraldespand

Spild ikke dine penge på en dekorativ eller farverige skraldespand, som bør være skjult af syne uanset hvor smuk den er. Skraldespande udsender beskidt energi lavet af affald, og dette kan skabe hårdt lykke og sygdom for beboerne i hjemmet. Gemme skraldespand i et skab eller under en vask, og altid holde låg på dåsen. Tage ud papirkurven regelmæssigt.

Åbne vinduer og persienner

Uanset hvor godt du dekorere dit køkken, vil chi vokse stagnerende uden frisk luft og lys. Åbne vinduerne jævnligt, så en frisk brise kan passere gennem rummet, puste nyt liv i chi og tiltrække velstand. Holde blinds åbne i løbet af dagen og bruge det naturlige lys fra solen til at koge og rengøre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com