Feng Shui udsmykning Tips til soveværelset

June 12

Feng Shui udsmykning Tips til soveværelset

Feng shui er en 3.000 år gammel praksis udviklet i det gamle Kina, der er kommet ind i mainstream udsmykning verden. Feng shui tilslutter sig principperne om bevægelse af energi og skabe en positiv energi flow i et bestemt rum og i en hel bygning. Målet med feng shui udsmykning er at skabe en positiv balance i dit værelse og dit liv.

Farver

Rød er farven af lykke samt relationer i feng shui. Medtage denne farve i dit soveværelse at fremme et sundt forhold. Pink, lilla, Bourgogne og vin er nuancer, der fremmer et positivt forhold, så godt. Grøn anses en farve af friskhed og fred. Blå farve repræsenterer vand, hvilket er en vækst symbol. Vækst giver mulighed for relationer til at blomstre.

Par

En af funktionerne i et soveværelse er at skabe et område for et romantisk forhold til et par. Få vist alle varer parvis at fremme par forholdet efter principperne i feng shui. Rummet bør aldrig har kun én pude; altid to. Vise to lys, to sengelamper, to lamper og billeder med to personer eller to elementer.

Rod

Energien i feng shui-indrettet soveværelse skal flyde frit. Ryd alle rod for at undgå at hæmme energi flow. Som du dekorere dit soveværelse, fjerne alle elementer fra under din seng. Klart toiletter unworn tøj. Holde nat står fri for eventuelle elementer kan ikke anvendes til deres formål. Når din udsmykning er fuldført og du nyder dit soveværelse, aldrig forlade tøj spredt rundt eller sko strøet om rummet.

Værelse formål

Kun med henblik på et soveværelse efter principperne i feng shui er at skabe et sted for intimitet og et sted at sove. Som du dekorere dit soveværelse, fjerne elementer ikke beregnet til disse formål. Flytte træning udstyr, computere og arbejdsrelaterede emner. Fjernsyn, skal hvis tilbage i rummet, være placeret i et stort garderobeskab med døre, der lukker eller bag en skærm. Flytte bøger fra hovedet bestyrelser eller night-stands og i skuffer. Bøgerne forvirre sindet om natten forstyrrer en rolig søvn.

Placering af møbler

Placer din seng, vender ud mod døren for at tillade dig at se nogen kommer ind i lokalet. Placer seng mod en solid væg. Hovedet bestyrelser placeret mod et vindue stigning ustabilitet. Et stort billede af bjerge, placeret bag sengen giver god stabilitet. Efter principperne i feng shui, bør du undgå hængende store spejle i dit soveværelse, fordi de kan overraske dig midt om natten.

Symboler

Feng shui udsmykning afhænger stærkt af symbolik. Statuer eller symboler af Mandarin ænder eller et par gæs symboliserer kærlighed og romantik. Et symbol på en lut betyder harmoni i et forhold. Ifølge Feng-shui-produkter-udsmykning-tips.com er bambus et symbol, som bøjer og tilpasser men ikke bryde. Soveværelsesmøbler lavet af bambus styrker et forhold, gør det muligt at bøje og tilpasse men ikke bryde.

Planter

Planter og levende blomster tilføje energi til feng shui-indrettet soveværelse. Undgå tørrede blomster og planter, der ikke længere har en aktiv livskraft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com