Feng Shui væg farve ideer

October 26

Praksis med feng shui stammer i det gamle Kina, ifølge The alt Feng Shui bog, skrevet i 2002. Feng shui lærer at alt i et-miljø, herunder anvendelse af farve, har potentiale til at skabe positive eller negative realiteter, afhængigt af dens placering.

Betydning

Minimere rod og placere visse genstande, kan farver og figurer i specifikke områder og retninger styrke harmoni og balance i et hjem, repræsenteret i bagua eller bestemmes med et kompas.

Bagua og Engergy områder

Bagua refererer til otte energi områder (Thai Chi) og retninger på området, inde eller udendørs. Disse områder omfatter viden, familie, rigdom, berømmelse, ægteskab, børn og kreativitet, mentorer og rejse og sundhed. Find tilsvarende områder af centrering hoveddøren i eller i nærheden af området karriere.

Fem elementer og farve symbolik

Fem elementer (ild, jord, metal, vand og træ) svarer til strømmen af energi i miljøet. Disse energier kan repræsenteres symbolsk gennem bestemte farver og svarer til områder på bagua.

Bedste farver for hvert område, energi

Karriere: Skabe et harmonisk liv sti og forbedre sociale relationer ved hjælp af sort og mørke blues.

Viden: Støtte selv og åndelig visdom ved hjælp af blå i dette område. Der supplerer også brune.

Familie: Øge familie harmoni, respekt for velsignelserne af forfædre og en følelse af personlig magt med grøn i området familie.

Rigdom: Indse større overflod ved at placere lilla i området rigdom. Mørkegrøn fungerer også godt.

Fame: Opleve inspiration at opnå mål og forbedre omdømme med farven af ild, rød. Lyse orange også fungerer godt.

Ægteskab: Ved hjælp af pink hjælper med at forbedre relationerne mellem dem, der bor i et hjem og mellem forretningspartnere.

Børn og kreativitet: hvid og metalliske farver virker bedst til at understøtte ideer, forbedre evnen til at fuldføre arbejdet og tilskynde til sjov.

Mentorer og rejser: fremme evnen til at tiltrække og tilbyde hjælp med grå. Element af metal afspejles også med hvide og metallics.

Sundhed: Fastholde den godt helbred for alle levende væsener i dit hjem miljøet ved hjælp af gul på sundhedsområdet.

Potentielle

Som med enhver praksis med en lang, etablerede historie, har feng shui mange applikationer for moderne liv. Dem, der anvender sine retningslinjer tilslutte sig de kollektive energier af alle, der kom før, øge harmonien for alle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com