FHA krybekælder krav

April 1

FHA krybekælder krav

Når du købe eller sælge en bolig, skal en pant selskab kræver en FHA inspektion krybekælder inspiceret for robusthed, sikkerhed og nogen strukturelle problemer. FHA ser på flere spørgsmål. Inspektøren konstaterer og undersøgelser stående vand eller fugt, elektriske ledninger, ventilation, snavs og den faktiske afstand. Krybekælder er tilladt at have et beton gulv og vægge, beton eller blok, men det er ikke nødvendigt, medmindre snavset har været forstyrret inden for 1 foden af stænglen mur.

Fugt

Overdreven fugt er ikke acceptabelt i krybekælder strukturelle årsager. Vand er absolut ikke tilladt at vandpyt eller samles i en lav steder. Naturligvis rådne træ skal være helt taget ud og erstattet. Nogle gange en inspektør vil tillade brug af en sump pumpe for udvinding af bebyggede vand, men det er efter inspektørens skøn. Bundkar pumpen skal være i fuldt fungerende tilstand når kontrollen er udført.

Elektriske ledninger

Sump pumper tilsluttet en forlængerledning er forbudt. Det er en sikkerhed overtrædelse, og pant selskab vil ikke godkende FHA inspiceret lån. En fabrik knyttet ledningen er tilladt hvis forbundet til en godkendt outlet. Hårdt ledninger er også tilladt hvis, igen, det er sluttet til en korrekt installeret outlet, der er blevet inspiceret af en elektriker.

Påkrævet plads

Afstand fra gulv tværbjælke jordoverfladen skal være mindst 18 inches. Dette er påkrævet, så vedligeholdelse og andre hjem inspektioner, som termitter og elektriske, kan finde sted. Inspektøren vil bogstaveligt talt kravle ind i rummet, til mindst hans hoved og skuldre, at gøre inspektionen, medmindre det vises for farligt eller er blokeret med snavs. Hvis ovn og vandvarmer befinder sig i en krybekælder, skal der være tilstrækkelig plads til disse inspektioner og reparationer samt.

Ventilation

Ordentlig ventilation er nødvendigt at sikre skimmelsvamp ikke ophobes under huset og skade luftkvalitet inde i hjemmet. Cross ventilation tillader luft at indtaste én side af krybekælder og afslutte den anden. Der findes ingen død luftrum i hjemmet. FHA taksator vil inspicere for dette.

Snavs

Du skal fjerne snavs fra indgangen til krybekælder. Uden indgangen til inspektion, kan FHA lån nægtes. Af indlysende grunde, skal inde i krybekælder også ryddes af overdreven debris.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com