FHA tag retningslinjer

May 15

Federal Housing Administration (FHA) lån er forsikret og bakkes op af den amerikanske Department af boliger og byudvikling (HUD). Objektet insuring regering beskytter långiver i tilfælde af en afskærmning, absorbere meget af tabet. Risiko faktorer involveret med realkreditlån, har FHA lån strenge krav, når det kommer til vurderinger og undersøgelser på en ejendom. Taget af ejendommen er ingen undtagelse.

Levetid

FHA forordninger fastsætter, at enhver tag på et hjem under kontrakt med FHA afsætningsgaranti har at have mindst to års værd liv tilbage. Levetid er bestemt af en FHA-godkendt og certificeret taksator. Hvis taksator bestemmer taget har mindre end to år af usability forladt, skadesløsholde FHA ikke lånet, medmindre sælgeren accepterer at erstatte taget.

Rullesten lag

I nogle tilfælde vælger boligejere at sætte et ekstra lag af helvedesild på et tag i stedet for at erstatte den helt. Tilføje et lag af helvedesild er billigere end at erstatte taget. FHA retningslinjer foreskriver, at et hjem kan have højst tre lag af helvedesild at få indgåede godkendelse. Hvis taget har nogen mere end tre lag, kræver FHA hele taget skal udskiftes. Taksator hyret til at udføre evalueringen af de hjem rapporter FHA afsætningsgaranti vedrørende tilstand og antallet af rullesten lag.

Undtagelser

FHA lån bruges ikke kun til et enfamilies residence køb. De er også populære forbruger låneprodukter anvendes når du køber multifamily boliger, ejerlejligheder og rækkehuse. Hvis en bolig har sin egen tag, er det underlagt en kontrol uanset om det har enfamiliehuse eller multifamily status. På den anden side, hvis en enhed ikke har sit eget Tag--en ejerlejlighed, er for eksempel--ingen tagdækning vurdering påkrævet, som ejeren af bygningen påtager sig ansvar for taget, ikke køber den enkelte enhed.

Materialer

FHA daekker lån af alle former for tagmateriale undtagen rullede tagdækning. Desuden kræver FHA certificering, der for nylig udskiftet eller repareret tagdækning arbejde blev udført af en kvalificeret professionel, især i tilfælde af en fakkel ned tag eller metal tag. FHA har strenge krav om at alle tagene opfylder ensartede BauGB. Om det opfylder denne standard bestemmes af taksator.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com