Fiberglassing teknikker

November 15

Fiberglassing teknikker

Historie af moderne glasfiber virkelig kun strækker sig tilbage til 1930s. Det var dengang, at Owens-Corning begyndte at skabe, hvad vi ville anerkende i dag som glasfiber. Glasfiber er populært anvendes betegnelsen for to separate produkter: glas fibre og fiber-forstærkede polymere. Glasfiber er en allestedsnærværende materiale, der anvendes i snesevis af forskellige moderne applikationer.

Indramning tilgang

Den mest basale form for fiberglassing er metoden indramning. For at gøre denne fremgangsmåde arbejde, entreprenøren først bygger en plast, wire eller træ ramme for den grundlæggende form at være udformet. Derefter anvendes glasfiber over rammen, lappe hullerne og giver en "skin" til rammen. Gjort rigtigt, glasfiber hud hærder til at danne en vandafvisende overflade, tykkelse afhængigt af hvor meget Glasfiber er anvendt. Denne metode bruges typisk for pyntede, og opbygning af en ydre væg af en konstruktion. De endelige dæk overflader på en båd er fælles programmer.

Form Fiberglassing

Med en form tilgang, er fiberglassing forudbestemt før du starter. En form er udformet med andre materialer først, hvad enten det er skum, ler, eller nogle andre formbart materiale. Derefter finder glasfiber anvendelse inden for formen. Når tørret, er glasfiber lag adskilt fra formen og glattes med slibning. Slutter resultatet i en glasfiber produkt figur, der kan simpelthen være boltet, syet eller hæftet til en ramme. Form Glasfiber er almindeligt anvendt til figur motorcykel kropsdele, stock bil organer og lignende produkter.

Pap sammensatte indramning

Pap er billige, let tilgængelig og let at skære og bøje, hvilket gør det perfekt til let at forme. Hvis der er en fejl, bare smide pappet og erstatte det med et nyt stykke. På grund af dette virker det godt i giver både en ramme og skimmel på samme tid. Brug denne fremgangsmåde, kan glasfiber formes let ind i kasser, enkeltstående figurer og beholdere med meget små omkostninger og med bit af baggård arbejdsområde.

Efterbehandling

De fleste glasfiber arbejde når først dannet er ikke klar til prime time. Kanterne er ru, der kan være ulige bump og fiber kanter skal trimmes og glattes. Efterbehandling arbejde er nødvendige for at sikre produktets Glasfiber er anvendelige som ønsket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com