Film Memorabilia udsmykning idéer

May 14

Film Memorabilia udsmykning idéer

Hvis du er en person, der lever, ånder og sover film, er der ingen mangel på udsmykning muligheder for at omdanne en Oscar-værdig sæt dine medieværelse eller dit hjem. Uanset om du har ressourcer til at erhverve en ægte artefakt på en film studio auktion eller plan om at bruge billige reproduktioner til at skabe nogle Tinseltown glam og mystik, giver denne guide tips om, hvordan du kommer i gang.

Definere dit Budget

Det første skridt i at indarbejde film memorabilia til dit design ordning er at afgøre, om du forestiller dig denne udsmykning projekt som en fuldskala blockbuster eller en shoestring indie flick. Dette, igen, påvirker hvor meget tid det vil tage for at nå Hollywood look du går efter. Hvis for eksempel, du ønsker at re-skabe en komplet scenografi fra dine foretrukne film (dvs., Ricks sted i "Casablanca") eller slå din bar område i et talkshow tableau, det vil indebære tømrere, elektrikere og møbler beslutningstagere. På den anden side måske ønskede kun at spiff op en alkove ved at henlede opmærksomheden på et vintage film plakat du har købt på en garage salg. Vurdere, om du kan bygge omkring et par film samleobjekter du allerede ejer og gøre det til et weekend projekt eller skal begynde at spare op til erhvervelse af autentiske film redskaber over en længere periode. I film/udførelsen arts afsnittet bruges boghandlere og kæder som Barnes and Noble ikke kun finder du masser af titler med stillbilleder fra dine foretrukne film men også tekniske ressourcer såsom "amerikanske scenografi 1" af Arnold Aronson, "Fase Design" af Gary Thorne, og "The Stage håndværk håndbogen" af Daniel Ionazzi. Disse er nyttige for at forstå dynamikken i at skabe teatralske illusioner uden at sprænge banken.

Tema identifikation og Display

Udsmykning med film memorabilia kan antage to former. Først er at gå den generiske rute ved at indsamle genstande, der er almindeligt i forbindelse med at lave film og gå i biografen. Eksempler på disse ville være Filmkameraer, metalfilm hjul, filmstjerne fotos, plakater og life-size pap udskæringer, Oscar-statuetter, clapboards, popcorn spande, projektører, markiser, "Walk of Fame" og påklædningsværelse stjerner, røde tæpper, kostumer og sæder med kopholdere. Anden vej er at fokusere på varemærker, der tilhører en bestemt film (dvs., dekorere din teen soveværelse ligesom Harry Potter kollegieværelse på Hogwarts) eller en bestemt genre af film, der appellerer til dig (dvs., science fiction, vestlige, film noir). Hvis du ønsker at gå ruten generiske og drej din dametoilet i en stjerne glam dressing værelse eller dine medieværelse ind i en farverig udstilling af filmmaking rekvisitter og plakater, varerne du har brug for vil koste dig en masse mindre hvis de replikaer, du har købt fra spillesteder som alle film replikaer, din rekvisitter, The Movie Shop og alle plakater. Hovedvægten ville i dette tilfælde være stemning i stedet for ægthed. Hvis du indsamler oprindelige film artefakter og kostumer som en investering, de betingelser, hvorunder du vise dem skal tage hensyn til sådanne ting som lys, temperatur, fugt, breakability og om memorabilia vil invitere en masse røre. Det kan synes som en god idé, for eksempel, for at sætte en af "The Other Boleyn Girl" kostumer på en mannequin i din gæst soveværelse, indtil du holder op med at tænke, hvordan du vil holde det rent i år ud over godt støves og fri for spindelvæv.

Sammenligning Shopping

Souvenir butikker i Hollywood og New York vil give en bounty af lavprisimport replikaer til din dekoration. Ligeledes kan du afhente gode tilbud på hotellets butikker tilknyttet produktion spillesteder og ture som Universal Studios, Warner Brothers og Paramount. Når det kommer til kostumer, har du tre muligheder. Du kan bruge flere tusinde dollars på Londons The Prop butik og erhverve tøj, der blev båret af stjerner som Will Smith, Madonna og Hugh Grant. Du kan tjekke ud kostume producenter som Zoogster og spekulerer på kostumer og betale mellem $10 og $200. Hvis du er dygtig til syning, give websites såsom The kundens Guide til Movie kostumer close-up detaljer af tøj, tips om opførelse reproduktioner og auktion ressourcer. Premiere Props bærer nogle af de dyreste film memorabilia, holder budgivning auktioner og hjælper med at opspore svære at finde elementer. Prop Masters bærer lignende film merchandise autografer scripts, storyboards, tech besætningen jakker og hatte, actionfigurer, møbler og endda life-size udlændinge. Hvis du køber en autentisk prop, der findes i mængde (dvs. de våben, der anvendes i "Braveheart"), er chancerne, at flere forskellige enheder der sælger den samme vare til forskellige priser. Hvis det er en one-of-a-kind prop eller stykke tøj, Sørg for, at sælgeren kan give dig med et ægthedscertifikat. Visningsformål, lave en kopi af certifikatet for indramning ud for elementet og fil den faktiske certifikat med dine vigtige papirer til forsikringsformål.

Ved hjælp af din fantasi

For at få dig tænke anderledes display planer for din film memorabilia, er her 10 ideer til at få dig i gang. (1) erstatte belysning i dit valgte værelse med movie studio Skrivebordlamper i sort eller film teater væg sconces. Stargate Cinemas hjemmeside sælger disse, men du kan også finde dem på enhver belysning butik. (2) vise din film-tema bøger med dynen vender ud på bogreolen. (3) scanning forsiderne af alle dine VHS og DVD film og skabe en overdimensioneret væg collage. (Dette er et godt projekt dine børn vil nyde gør med dig.) Hvis du har en tabel med en aftagelig glasplade, kan du bruge, til visning, også sammen med billetten stubbe, fotografier eller endda film anmeldelser. (4) købe billige Halloween kostumer til karakterer som Spiderman, Batman, og kaptajn Jack Sparrow og hænge dem op på pinde i din forstuen. (5) købe pap lobby cut-outs og placere dem i uventede steder i hele huset. Start din søgning for disse på alle plakater. Hvis du kender nogen, der arbejder på en biograf, spørge hvad teatret gør med viser lobbyen efter seriens køre ender. (6) købe Hollywood stjerne decals (eller lave din egen) og læg dem på ydersiden af indvendige døre. (7) erstatte dørhåndtag og trækker med dekorative hardware formet som film hjulene. (Stargate biografen sælger disse.) (8) intersperse hoved skud af filmstjerner blandt familie fotos på væggene og pejs kapper. (9) installere en fancy stang over posten til dine medieværelse og hænge rød velour gardiner. (10) købe bjærget teater pladser, forvandle en almindelig bar til en koncession stå med sit eget popcorn maker og dekorere bagvæggen med tin tegn. Sidstnævnte kan købes til en forholdsvis lav pris på indsamle tegn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com