Fimo Christmas Ornament projekter

July 29

Fimo er et førende mærke af polymer ler begunstiget til dens fast formel og velegnet til fine detaljer arbejde. Da det er farverig og bager til en holdbar hårdhed i et hjem ovn, fimo er ideel til miniature pynt, som julepynt. Bag det ved ca 265 grader Fahrenheit, indtil det hærder--omkring 30 minutter for de fleste små figurer. Opret din egen fimo ferie stykker i klassiske ferie figurer til brug for denne sæson og mange flere år til at komme.

Slik Stokke

For dette håndværk, trække omkring en teskefuld af hvidt ler og den samme mængde af røde og rul hver til en kugle. Roll hver bold ind i en lang, tynde slange på en glat, hård arbejdsoverflade. Gøre hver slange omkring 8 inches lang. Lå de to slanger af ler side om side, flugter med hinanden, linet op, og rørende. De bør holde sammen, men hvis de ikke gør, blidt tryk dem sammen. Forsigtigt vride dem for at gøre slik sukkerrør spiral. Curl top 3 inches af sukkerrør til at danne skurk. Lay candy cane flad at bage den.

Snemand

Trække tre forladninger af hvidt ler fra pakken. man bør måle ca 1 tsk, man bør måle 1/2 tsk, og man bør måle 1/3 tsk Decorate med rigtige kviste til våben, eller gøre hvide arme fra clay "slange" figurer. Dekorere med clay "knapperne" af rødt og grønt eller "kul" fremstillet af små sorte stykker. Hvis du vil give Snemanden en reel klud tørklæde (bare en strimmel af skrot, limet på plads) når du bager den. Enten lave en stand-up snemand eller give ham en skrue øje gennem hovedet før bagning for at hænge ham på et juletræ.

Kagemand

Gøre en kagemand fra fimo i meget på samme måde du ville gøre de rigtige ting. Blødgøre den hele pakke af brunt ler af ælte det i dine hænder, og rulle det ud med en ler kagerulle.

Skære en Honningkage mand figur ved hjælp af cookie cutter. Hvis du ikke har en mini honningkage cookie cutter, udskrive og skære nogle multimedieklip og spore omkring papir udskæring ved hjælp af en nål. Brug en tynd slange af hvidt ler "glasur" accenter på ansigt og bølgede former for manchetter på håndled og ankler. Gøre slik knapper fra andre farvede ler; bare gøre runde stykker.

Kranse og træer

For en krans eller juletræ i fimo, bare gøre en runde hoop fra en tyk grøn slange (for krans) eller danne en cylinder (for et træ). Give nogen af disse poster en ru, piney tekstur ved at grave og rode på ler overflade med en stor nål. Bruge hvide, røde og gule ler til form dekorationer som bånd, Christmas bolde eller stjerner. Give dit træ en kuffert, lavet af en lille cylinder form af brunt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com