Finde korrekt metode til brug af hestegødning som gødning for tomater

October 14

Finde korrekt metode til brug af hestegødning som gødning for tomater

Hestegødning har et kvælstofindhold, der er højere end kogødning men anses "varm" når frisk. Det betyder at kvælstofindhold i frisk hestegødning er høj nok til at brænde de nye rødder af planter, når det har været i kontakt med rodsystemet. Hestegødning indeholder ukrudtsfrø, fordi de passerer gennem hestens fordøjelsessystem uden at bryde.

Lokalisering hestegødning

Tørrede hestegødning, der allerede er komposteret kan ofte findes i poser på din lokale Planteskole center. Dog kan du finde en ubegrænset mængde af hestegødning at slæbe gratis fra enhver hæve heste eller kører en hestestald; ophobning og bortskaffelse af hestegødning er en stor belastning for typer af virksomheder. Lejlighedsvis, vil de levere hestegødning til dig for en nominel gebyr.

Kompostering frisk hestegødning

Frisk hestegødning skal være komposteret, før det kan bruges på tomatplanter. Dette gøres ved at gøre en bunke af hestegødning mindst 3-fod høj og bred og blande det med grøn vegetation som haven udklip og køkken scraps med en hastighed på 1 del grøn materiale til 4 dele brun materiale, som omfatter hestegødning. Kompost bunke behov at blive slået og holdes fugtig, men ikke våd, over en periode på seks måneder indtil den vegetation og gylle er uigenkendelig, har ingen gylle duft og kompost ligner fugtig jord.

Anvendelse af husdyrgødning

Komposteret gødning anvendes bedst som en jord ændring let arbejdede i de øverste 6 inches af jord, før tomatplanter er plantet. For eksisterende tomatplanter, gælde en 1 - eller 2-tommer lag af komposteret hestegødning omkring bunden af planten og udad til 36 inches fordi en tomatplante har en omfattende rodsystem.

Kompost Tea

Ved hjælp af godt komposteret hestegødning, sætte den komposteret gødning i en jute taske og lad stejl i en 5-gallon spand med vand i en uge før anvendelse rundt i bunden af tomatplanter eller drenching løv. Dette er en måde for tomatplante at hurtigt tage og udnytte de næringsstoffer til rådighed i komposteret hestegødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com