Finpudsede granit problemer

September 14

Finpudsede granit har en blødere, mere dæmpede udseende end poleret granit. De fleste sten fabricators tilbyde finpudsede granit som en mulighed for bordplader til at give boligejerne en anderledes udseende til deres køkkener. Mens honing kan hjælpe en sten passer bedre i nogle rustikke eller uformelle køkken design, kræver det mere vedligeholdelse end poleret sten. Derudover kan honing processen afsløre nogle spørgsmål i stenen.

Fingeraftryk, mørke mærker og pletter

De mest populære granitten at finpudse er de mørkere sten som absolut sort. Mørke sten tendens til at være hårdere, tættere og mindre tilbøjelige til at overflade mærker. Desværre er de også vise flere overflade pletter når de er finpudset.

Honing sløver farven af sten, giver det et mere naturligt udseende. Når stenen er våd, enten ved hjælp af vand, olier, juice eller fingeraftryk, det bliver mørkere. Disse overflade pletter kan fjernes ved hyppig vask med sten rengøringsmidler. Hvis en imprægnering sealer anvendes til sten, skal den fjernes og en overflade sealer sat på plads, som bliver ensartet mørkere sten for at minimere mængden af overflade pletter.

Grind mærker

Næsten alle granit plader er polerede før bliver sendt til fabrikator. Dette er fordi poleret plader udgør hovedparten af salget. Hvis en kunde anmoder om en finpudset sten, er Poleret finish derefter jorden og fjernet med honing pulver.

For nogle sten efterlader slibning, der finder sted til polske granitten grind mærker eller swirl mærker i stenen. Honing, slibe sten ned i samme grad, som polering gør ikke. Derfor, hvis der er male eller swirl mærker til stede, den reflekterende overflade af poleret sten var skjult, honing vil afsløre dem. Resultatet vil være subtile hvirvler eller bearbejdet mærker på overfladen af granit.

Mere synlige pitten

Ikke alle sten sælges som granit har den samme mineral eller strukturelle fyldes op. Nogle sten er blødere, mere sprødt og har en mere åben mineral struktur. Disse sten er typisk lysere i farven kan, indeholde store pletter af glimmer eller kvarts og indeholder talrige små Gruber eller pin huller i deres overflader.

Polering disse sten skjuler pitten, fordi lyset afspejler off den polerede overflade, der igen afspejler fra pitten. Honing stenen vil afsløre alle overflade pitten af stenen. For nogle sten, der bliver kun et par gruber, men andre vil have flere små huller og gruber synlig når den honing har fundet sted.

Ujævn overflade Finish

Ligesom nogle sten har mange små Gruber i deres overflader, andre sten har små sprækker eller består af mange blødere materialer, herunder mange overlappende bits af glimmer. Sten som Labrador antik, der har en iriserende finish når poleret på grund af den overfladestruktur, slibe med en meget fragmentarisk finish. Glimmer patches afspejler stadig nogle lys, mens de hårdere omkringliggende mineraler absorbere det. Dette resulterer i en ujævn finish, der viser små sprækker eller pauser mellem mineralerne.

Disse mærker er kun kosmetiske; det vil ikke påvirke strukturen af stenen, men fingeraftryk og andre pletter kan gøre dem skiller sig ud mere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com