Finpudsede granit vs fedtsten

November 8

Finpudsede granit vs fedtsten

Populær mekanik, at natursten er rigeligt tilgængelig og er en glimrende mulighed, når de overvejer udskiftning af køkken eller badeværelse bordplader. Granit og fedtsten er blevet ret almindelige og kan købes i mange lokale hjem forbedring butikker. Både betragtes som en top 10 valg for at forbedre udseendet af ethvert køkken eller badeværelse.

Identifikation

Encyklopædi Britannica, at granit er den mest almindelige rock fundet og er dannet af den afkøling magma i jordskorpen. Granit anses en ru mid-kornet stof fremstillet af det meste kvarts og feldspat (calcium, natrium eller kalium). Finpudsede granit ikke er skinnende og er opnået ved at afslutte præparationsprocessen før polering scenen. En ideel finpudsede granit slab er fri for ridser og mangler glans af poleret granit.

Ifølge M. Teixeira fedtsten og encyklopædi Britannica anses typen af fedtsten bruges til bordplader arkitektoniske fedtsten. Denne særlige type er lavet af fedtsten, som er en komprimeret form af talkum, magnesiumsilikat og chlorit. Denne jordpakning opstår, når en tektonisk plade er tvunget under en anden, væske er tilføjet og pladen er så forvandlet til det, der kaldes fedtsten. Arkitektoniske fedtsten er et meget tæt materiale, men er blød og varm at røre ved.

Funktioner

Granit leveres i en bred vifte af farver og mønstre, hvilket gør det let at matche enhver palet. Hvert stykke af granit, hvorvidt slab eller fliser, er entydigt, at sikre en karakteristiske og behagelige design. Granit er tidløse og varer en levetid. Det er også en særlig hård sten, og derfor vanskeligt at ridse.

Fedtsten kommer i farveskemaer spænder fra aske eller blå grå til en sort trækul. Nogle fedtsten har pletter af grønne eller blå, mens andre har farverige vener snurrer hele stenen. Fedtsten er blevet brugt i århundreder i hjem, fordi det er nemt at arbejde med og blødere end granit.

Fordele

Finpudsede granit er cool at røre ved, hvilket gør det en perfekt overflade for rullende cookie, pie eller brød dej. Granit kan skæres for at oprette kurver, vinkler og buer. Granit er vanskeligt at ridse, så skære på dens overflade for at være uden bekymringer. Varme retter eller pander frisk fra ovnen eller et komfur kan placeres direkte oven på det uden afbrænding eller forkulning overfladen.

Fedtsten er varm at røre ved, har en mat finish og er bakterier resistente. Det står også godt til syrer findes i citroner, appelsiner, cola og rengøringsmidler. Fedtsten er let at arbejde med og kan være skåret til at passe ulige vinkler og kurver. Varme elementer placeret direkte på fedtsten vil ikke forlade en char mark eller brænde dens overflade. På grund af dens ikke-porøse karakter er fedtsten nærmest bejdse bevis. Det er også brandsikker og naturligvis holder på varmen. For at fjerne ridser, blot tørre området med mineralsk olie. For dybere huljern, let sand området og derefter tørre med mineralsk olie.

Ulemper

Finpudsede granit er porøs og kan let pletten. Dette kræver, at alle udslip tørres op straks, især sure produkter såsom cola, citron, lime og appelsinjuice. Eddike, rengøringsmidler til badeværelser, injektionsmørtel rengøringsmidler, rensemidler (herunder blød), blegemiddel og ammoniak kan beskadige granit. Granit skal også være forseglet enten årligt eller hvert par år afhængigt af segl anvendes.

Fedtsten er blød og med tiden hjørner vil bære. Det er let ridset og kan ikke bruges som en skærefladen. Hvis mineralsk olie ikke er placeret på dens overflade, vil områder, som berøres ofte blive mørkere på grund af naturlige organ olier.

Prissætning

Sten prissætning varierer meget, afhængigt af afstanden skal rejse fra stenbruddet, kvalitet og sten type plus mønster kompleksitet. Finpudsede granit, priserne spænder fra $75 til 250 dollar per kvadratfod. Fedtsten, priserne spænder fra $100 til $150 per kvadratfod.

Tage hensyn til

For at afgøre, om det er slebet granit eller fedtsten, overveje type og hyppigheden af trafik inden for placering, farvevalg tilgængelige, omkostninger og vedligeholdelse forpligtet til at bevare det. Vurdere behov ærligt og vælge en sten, der varer hele livet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com