Finurlig værelse ideer ved hjælp af en Zebra Print

December 26

I udsmykning stilarter som afrikanske safari eller engelske koloni, dekorative elementer som zebra-print elementer hjælp til dekorative tonen og indføre elementer af sjov ind i et rum. Zebra-print elementer i udsmykning spænder fra små emner som puder eller tæpper til større ting som møbler eller væg dekoration.

Kontrast

Zebra print tilskynder dramatisk udsmykning kombinationer fordi print selv er så dramatisk. Hvis du leder efter udsmykning kombinationer, der spiller op både drama af zebra print plus følelse af sjov, at print bringer en udsmykning ordning, tænke over kombinerer print med stærke farver som pink, gul eller rød. For eksempel oprette en 1960 's stil pad ved at male en af væggene med en zebra-print vægmaleri. Male omkringliggende væggene en lys farve som hot pink, neon orange eller banan gul.

Kombinere udskrifter

Mønstre i udsmykning tilføje visuelle interesse og variationer i visuelle rytmen. Blande mønstre er muligt i en udsmykning ordningen, hvis du giver mønstrene et fælles element. En af de mest almindelige elementer, som dekoratører bruger til at kombinere forskellige mønstre er fælles farver. For zebra-print-entusiast betyder det at andre typer af udskrifter, som sort og hvid ko steder og dalmatiske steder, kan kombineres med zebra print samt andre mønstre som sorte og hvide paisley, sorte og hvide striber eller mønstre af solid sort eller hvid. Disse vil arbejde sammen, fordi de sorte og hvide elementer på alle disse elementer vil binde dem sammen. Den måde, du vil bruge denne teknik til at indføre forskellige mønstre i din udsmykning ville være at finde elementer som couch pyntepuder med en række forskellige mønstre, og indarbejde dem i din udsmykning stil.

Tilbehør

Dekorative tilbehør hjælpe slå tonen an for den udsmykning stil i rummet. I en alvorlig værelse hjælper at indføre mønstre som zebra-print dekorative elementer dig med at tilføje små finurlige overraskelser i hele rummet uden overvældende det med en stærk mønster. For at gøre dette, føje elementer som zebra-print stearinlys ordninger til pejs mantel, hænge et spejl med en zebra-print ramme på væggen, fut et hjørne gulv lampe ved at tilføje en zebra-print skygge eller vise en zebra-tema dekorative plade samling af siddende dem på skrivebordet staffelier på boghylderne eller underholdningscenter.

Større elementer

For dem, der er ikke svag på hjerte og vil gerne har større dekorative elementer med zebra print på dem, er der store møbler stykker som sofaer, stole, osmannerne eller sofaborde, der kommer udskrives med de afslørende tegn på zebra. Bruge en zebra-print sofaen som dit værelse omdrejningspunkt til din stue eller den. Kig efter en stor sofabord med en zebra-print top. Tilføje et matchende sæt af zebra-print stole til området foran pejsen. Indføre zebra element til et barns værelse ved at kaste en zebra tæppe på gulvet og accenting område med fyld zebra legetøj.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com