Fire-ben tørretumbler stik ledninger

April 12

Fire-ben tørretumbler stik ledninger

Hjem tøjtørrere opererer på 220 volt AC nuværende, leveret af særlige stikkontakter. Der er to typer af afsætningsmuligheder ansat i nordamerikanske hjem--en stikkontakt, der accepterer en tre-ben plug eller en, der accepterer en fire-ben plug. Den fire-ben standard er mere almindelige i nybyggeri, så du kan finde det nødvendigt at skifte stikket på din tørretumbler, hvis du flytter eller købe en brugt tøj tørretumbler. Disse standard stik er let tilgængelig og nem at installere.

Forberede tørretumbleren

Fjerne panelet ledninger fra bagsiden af tørretumbleren med en skruetrækker. Dette er en lille metal panel ligger, hvor den eksisterende plug træder tørretumbleren. Panelet afsat.

Fjernelse af gamle Plug

Løsn skruerne holder ledningerne til den eksisterende stik, hvis man er fastgjort, og trække ledningerne af terminalerne. Løsn skruen på kabelklemmen nedenfor ledninger terminal strip og trække ledningen.

Du installerer den nye Plug

Skub i slutningen af den nye plug wire gennem stamme relief kabel og indsætte de nøgne enderne af ledningerne i skrue-terminaler, matchende den røde ledning til den rigtige skrue, den sorte ledning til venstre skruen, den hvide ledning på øvre center skrue og den grønne ledning til lavere center skruen. Stram skruerne for at holde ledningerne og derefter stramme skruen på stamme relief klemme.

Efterbehandling jobbet

Placere panelet tilbage til tørretumbleren og fastgør den med sin skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com