Fire grundlæggende dele af et elektrisk kredsløb

November 29

Hverdagens du bruge elektricitet i dit hjem for mange ting. Du bruger elektrisk lys, nogle af jer har elektriske apparater, dit TV, computer og andre enheder også bruge elektricitet. Din brændeovn er sandsynligvis elektrisk og så er din mikroovn. Du bruger elektricitet hele tiden, men formentlig aldrig holde op med at tænke hvor det kommer fra eller hvordan det rent faktisk virker. Nå, starter det hele med det grundlæggende elektriske kredsløb.

En grundlæggende elektriske kredsløb er lavet af fire grundlæggende dele: energikilde, elektriske ledere eller ledninger, en elektrisk ladning, som denne computer, og en elektrisk switch til at tænde kredsløbet og slukke.

Elektricitet kommer i to former: vekselstrøm og jævnstrøm. Vekselstrøm er, hvad du har i din virksomhed eller hjem. Jævnstrøm bruges med batterier som en lommelygte eller batteri drevet legetøj.

Elektrisk energikilde

Den første del af et elektrisk kredsløb er en elektrisk energikilde. Udgangspunktet er en energivirksomhed, der producerer elektricitet ved hjælp af generatorer, og sender det til et stort kraftværk. Energikilder kan indeholde vand, vind, kernekraft, kul og naturgas. Specifikke naturressourcer bruges til generere kraft eller energi for hver anden del af verden.

Elektrisk ledninger eller ledere

Den anden del af et elektrisk kredsløb er meget vigtig: dirigenterne. Store ledninger bære højspændings strøm fra kraftværks generatorer til sub-stationer via transmission ledninger. Denne energi er så trådt-down og er igen sendt over flere transmissionslinjer til magten poler i vores lokale kvarterer. Disse magt poler har transformers på nogle af derefter til yderligere step-down spændingen til 240 eller 120 volt for dig at bruge i din virksomhed eller husholdning.

Elektriske belastning

Den elektriske belastning er den tredje del af et elektrisk kredsløb og er dybest set en enhed, der bruger elektricitet. For eksempel er denne computer, dit TV, din lys, fans, varmeapparater og andre enheder, der bruger elektricitet alle betragtes som "elektrisk ladning" enheder.

Elektrisk Switch

den sidste del af et elektrisk kredsløb er skiftet. En elektrisk switch kan styre den elektriske strøm ved at åbne eller lukke. Åbne en elektrisk switch forårsager energikilde kan afbrydes, indtil parameteren lukkes igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com