Fire hovedtyper af dekorative dækningsmateriale

February 11

Fire hovedtyper af dekorative dækningsmateriale

Barkflis bruges i haven senge til ukrudtsbekæmpelse og hjælpe bevare fugten. Det regulerer også jordens temperatur, holder det køligere om sommeren og varmere om vinteren. Selvom du kan bruge blade og græs udklip som muld i din have, tilføjer at vælge en dekorativ barkflis farve og tekstur til landskabet. Bark chips og træflis kan sammenlignes i pris. Strimlet hårdttræ er lidt lavere i pris. Farvet sorter køre lidt højere i pris.

Bark Chips

Fyrretræ bark er en dekorativ barkflis, der hjælper med ukrudtsbekæmpelse. Denne mørk-farvet barkflis kommer i størrelser fra store klumper eller klumper i mindre, strimlet stykker. Denne muld er længe om at nedbrydes. Større nuggets har tendens til at flyde og kan ikke bo på plads i kraftig regn. Denne barkflis kan tiltrække termitter og andre insekter.

Træflis

Denne barkflis omfatter både stykker af barken og stumper af træ, der giver god ukrudtsbekæmpelse. Chipsene er undertiden farvet til at matche forskellige træsorter. Chips forblive på plads, men nedbrydes hurtigt og udvaskes kvælstof fra jorden. Brug en nitrogen-rige gødning til at genopbygge den. Svamp og toksiner kan være til stede i frisk træflis. Vælg alderen chips til at undgå dette problem. Træflis kan tiltrække termitter og andre insekter.

Strimlet hårdttræ

Strimlet hårdttræ giver et naturligt udseende udseende. Det kommer i en naturlig træ tone eller kan være farvet rød, sort eller brun. Denne muld nedbrydes ikke let, men når den gør det tilføjer næringsstoffer til jorden. Brikkerne er lidt trævlet og vaske ikke væk nemt. Denne muld er velegnet til ukrudtsbekæmpelse.

Fyrrenåle

Fyrrenåle er nyttige for syre-elskende planter. En løs lag af omkring 2 inches tillader vand at trænge ind til rødderne og fastholde fugt. Fyrrenåle vil ikke vaskes væk i kraftig regn. Nåle gøre en økonomisk barkflis for dem med fyrretræer på deres ejendom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com